Jazz 3i1 deksel Apple iPhone 15 Pro - Svart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jazz 3i1 deksel Apple iPhone 15 Pro - Svart

  • Støtdempende deksel
  • Skyvbart kamerabeskyttelse
  • Integrert ringholder
 229.00NKr (inkl. mva)  183.20NKr (eks. MVA)
Inklusive MVA
check på lager

Jazz 3i1 deksel for Apple iPhone 15 Pro

Jazz 3i1 dekselet, spesielt tilpasset Apple iPhone 15 Pro, er den perfekte kombinasjonen av robust beskyttelse, uovertruffen stil og funksjonalitet. Dette elegante dekselet tilbyr den perfekte balansen mellom stil og beskyttelse, et allsidig deksel designet for å beskytte telefonen mot hverdagslige støt, folder og riper, samtidig som funksjonalitet og et moderne utseende opprettholdes. Jazz 3i1 dekselet er designet spesielt for Apple iPhone 15 Pro.

Ergonomisk design og komfort

Jazz 3i1 dekselet er designet for å gi et komfortabelt og stabilt grep på telefonen din, slik at du enkelt kan håndtere din Apple iPhone 15 Pro. Den ergonomiske designen sørger for at dekselet føles naturlig i hendene, slik at du trygt kan bruke telefonen uten å gå på kompromiss med komforten. Dekselet er nøye utformet for å sikre tilgang til telefonens knapper og funksjoner.

Integrert stativ for ekstra bekvemmelighet

Jazz 3i1 dekselet til Apple iPhone 15 Pro er utstyrt med et innebygd sammenleggbart stativ, som er designet for å gi en optimal håndfri opplevelse. Enten du ser på favorittvideoene dine, foretar videosamtaler eller surfer på nettet, lar stativet deg plassere telefonen i den perfekte vinkelen for komfortabel visning. Denne brukervennlige funksjonen eliminerer behovet for ekstra tilbehør og sikrer at du kan nyte telefonen til det fulle, når som helst og hvor som helst. Jazz 3in1 dekselet forbedrer virkelig funksjonaliteten og allsidigheten til din Apple iPhone 15 Pro

Variabel ringholder, perfekt for selfies

Jazz 3i1 dekselet til Apple iPhone 15 Pro har en allsidig ringholder på baksiden, som også fungerer som en selfie ring. Denne geniale funksjonen lar deg holde telefonen trygt mens du tar selfies, noe som gir ekstra stabilitet og kontroll. Si farvel til utilsiktede folder og uskarpe bilder. Du trenger bare å skyve fingeren gjennom ringen og nyte et komfortabelt og sikkert grep på telefonen, samtidig som du tar det perfekte bildet. Denne multifunksjonelle ringholderen gir enda mer verdi og bekvemmelighet til det allerede funksjonsrike Jazz 3i1 dekselet.

Innovativt billeddesign til beskyttelse af kameraet

Unikke glidende vinduesfunktion beskytter dit kameralinse mod ridser og snavs. Nem glidemekanisme for hurtig adgang til kameraet. Det innovative glidende vinduesdesign er den perfekte løsning til at holde din Apple iPhone 15 Pro kameralinse i perfekt stand. Den brugervenlige glidemekanisme giver hurtig adgang til dit kamera, samtidig med at den giver en uovertruffen beskyttelse mod ridser, snavs og snavs.

Slidstærkt materiale for langvarig beskyttelse

Jazz 3i1 coveret er fremstillet af termoplastisk urethan og polycarbonat materialer af høj kvalitet og tilbyder forbedret stødabsorbering for at beskytte din Apple iPhone 15 Pro mod hverdagens stød og fald. Det slanke design sikrer en perfekt pasform og giver nem adgang til alle knapper, porte og funktioner. Jazz 3i1 etuiet er designet til at være let at bruge.

Integreret metalplade til magnetiske mobiltelefonholdere

Jazz 3in1 coveret til Apple iPhone 15 Pro inkluderer en integreret metalplade på bagsiden af coveret, som giver dig yderligere praktisk funktionalitet. Denne metalplade er designet til nemt at fastgøre din telefon til magnetiske bilholdere eller andre magnetiske holdere, hvilket sikrer et sikkert og stabilt greb. Nyd håndfri navigation, streaming eller opkald, mens du kører eller ved dit skrivebord, uden behov for yderligere tilbehør.

Specifikationer

Farve: Sort
Kompatibilitet: Apple iPhone 15 Pro
Materiale: TPU+PC

Indhold
1x mobiltelefon cover (telefon medfølger ikke)

20-126
0.04 kg
7315700531789
Dataark
Grunnfarge
Svart
Produkttype
Mobil deksel
Kompatibel med modell
Apple iPhone 15 Pro
Materiale
TPU, Termoplast urethan
Kompatibel med merke
Apple
Stativfunksjon
Ja
Integrert holder
Ja
Kompatibel med modell-ID
A3102
HS Code
39269097
Tilstand
Ny
Farge
Svart
Fargemønster
Mønstret
Type deksel
Bakside deksel
Leveringsomfang
1x telefondeksel (telefon ikke inkludert)
Sprutsikker
Ja
Støtsikker
Ja
Produktnavn
Jazz 3in1 deksel
Mengde
1
Kompatibel med magnetisk holder
Ja
LEVERANSE

Standardfrakt 3-10 hverdage fra Sverige
Fraktkostnad 39kr og gratis frakt fra 500kr.

RETURRETT

30 dagers returrett på alle kjøp hos CaseOnline
Les mer om angrerett / klagerett på siden Salgsbetingelser

BETALING

Vi tilbyr sikker betaling med Nets.
Gratis betalingsalternativer.
Alle priser er inkludert merverdiavgift.

  • Kort 
  • Faktura 
  • Vipps 
  • Nettbank
  • Delbetaling