Privacy Skjermbeskytter 3D Soft HydroGel Apple iPhone 15
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Privacy Skjermbeskytter 3D Soft HydroGel Apple iPhone 15

  • Myk skjermbeskytter
  • Anti-spionbeskyttelse
  • Motstandsdyktig mot fuktighet og fett
 99.00NKr (inkl. mva)  79.20NKr (eks. MVA)
Inklusive MVA
check på lager

Privacy Skjermbeskytter 3D Soft HydroGel for Apple iPhone 15

HydroGel skjermbeskytter med Anti-Spy funksjon

Privacy Skjermbeskytter 3D Soft HydroGel for Apple iPhone 15 er en myk beskyttende film som ikke bare gir god beskyttelse mot riper og skitt, men som også sørger for at surfingen din forblir privat. Med skjermbeskytteren på telefonen blir skjermen vanskelig å se fra siden, noe som gir deg personvernet du trenger når du bruker mobiltelefonen offentlig. Anti-spion-funksjonen gjør at skjermen på mobiltelefonen din blir svart når den ses fra siden. Bare du som står rett foran skjermen kan tydelig se hva som vises.

Myk og tynn beskyttelsesfilm

Denne myke og tynne beskyttelsesfilmen til Apple iPhone 15 gir fullstendig beskyttelse for mobiltelefonskjermen. Kun 0,125mm tykk, det merkes knapt at skjermbeskytteren er på, men beskytter effektivt mot fukt, smuss, riper og fett, noe som gjør at skjermen ser ny ut over lengre tid. Det er fordi skjermbeskytteren er laget av polyuretan og lignende polymerer som har evnen til å absorbere støt og tilbyr en viss selvhelbredende kapasitet. Dette betyr at mindre riper kan forsvinne eller bli mindre synlige over tid.

Enkel å montere og langvarig holdbarhet

Det er enkelt å installere Privacy Screen Protector 3D Soft HydroGel på din Apple iPhone 15. Skjermbeskytteren har en kalkteknologi som gjør at den får en sterk binding på skjermen og ikke løsner over lang tid og opprettholder effektiviteten.

Hva er 3D Soft HydroGel?

HydroGel skjermbeskyttelsesmaterialet er et revolusjonerende produkt innen skjermbeskyttelse, som kommer fra kjemisk prosessering av polymernettverk som har høye vannabsorberende egenskaper. Tenk på HydroGel som en teknologisk avansert form for plast som, når den behandles, får overlegne beskyttende egenskaper og ultra transparens.

Begrepet "Hydro" refererer til bruken av vann i produksjonsprosessen, mens "Gel" refererer til materialets fleksible, puteaktige natur. Materialet er betydelig mer fleksibelt og støtdempende sammenlignet med tradisjonelle skjermbeskyttere av glass eller plast. Resultatet er en skjermbeskytter som er bemerkelsesverdig tynn, nesten usynlig for det blotte øye, og som kan beskytte telefonens skjerm mot vanlige fall, riper og til og med flekker.

HydroGel skjermbeskyttere er ikke bare gjennomsiktige, men de opprettholder også original klarhet og berøringsfølsomhet. De er designet for å passe til Apple iPhone 15 skjermen. Ved korrekt installasjon dannes det ingen bobler, i motsetning til konvensjonelle plastdeksler. Mindre bobler kan forsvinne etter noen dager ved hjelp av den selvhelbredende funksjonen til HydroGel materialet, selv mindre riper forsvinner med tiden.

I hovedsak kombinerer HydroGel skjermbeskyttere de beste egenskapene til både skjermbeskyttere av plast og herdet glass, og gir telefonens skjerm optimal beskyttelse og klarhet uten kompromisser.

Spesifikasjoner

Farge: Gjennomsiktig
Kompatibilitet: Apple iPhone 15
Materiale: Hydrogel

Innhold
1 x Privacy-skjermbeskytterfilm
2 x Serviett våt/tørr
1 x skrape

71-458
0.01 kg
7315700807266
Dataark
Grunnfarge
Svart
Produkttype
Skjermbeskytter
Kompatibel med modell
Apple iPhone 15
Materiale
HydroGel Film
Kompatibel med merke
Apple
Kompatibel med modell-ID
A3090
HS Code
70200080
Tilstand
Ny
Farge
Svart
Fargemønster
Ensfarget
Tykkelse
0.125mm
Produktnavn
Privacy skjermbeskytter 3D soft hydrogel
Mengde
1
LEVERANSE

Standardfrakt 3-10 hverdage fra Sverige
Fraktkostnad 39kr og gratis frakt fra 500kr.

RETURRETT

30 dagers returrett på alle kjøp hos CaseOnline
Les mer om angrerett / klagerett på siden Salgsbetingelser

BETALING

Vi tilbyr sikker betaling med Nets.
Gratis betalingsalternativer.
Alle priser er inkludert merverdiavgift.

  • Kort 
  • Faktura 
  • Vipps 
  • Nettbank
  • Delbetaling