Kjøp mobiltilbehør til Apple telefoner | CaseOnline.no

APPLE

APPLE IPHONE

Apple er et amerikansk selskap grunnlagt i 1976 av Steve Jobs. Kvalitet, brukervennlighet og kvalitet er det som kjennetegner Apple-produkter best. Apple iPhone-smarttelefonen med berøringsskjerm og kamera ble introdusert i 2007 under navnet iPhone 2G. Nylig lanseres nye modeller årlig.

APPLE IPHONE DEKSLER

Vi i CaseOnline har samlet et bredt utvalg av mobiltelefondeksler og tilbehør til alle iPhone-modeller. Du finner de fleste typer deksel som baksider heldekkendedeksel med front og bak som på en smart måte fungerer da også som en integrert skjermbeskytter. Du har selvfølgelig tilgang til telefonens funksjoner. Dagens smarttelefoner er ofte dyre og fremfor alt skjøre, så mobilbeskyttelse anbefales alltid. Mobildekselet er tilgjengelig i forskjellige materialer som gir bedre grep på mobiltelefonen og best mulig beskyttelse. Et populært deksel er silikonskall også tilgjengelig i materialet TPU (Thermo Poly Urethane) som har mange fordelaktige egenskaper, men fortsatt veldig lik silikon. Metalldeksel gir en ekstra robust følelse og overlegen beskyttelse for telefonen din. Materialet i metalldeksler er ofte aluminium som er lett og ofte integrert silikoninnsats som danner sammen en svært støtdempende og sterk beskyttelse.

APPLE IPHONE LOMMEBOKDEKSEL

Leter du etter en mobillommebok, har du kommet til riktig nettbutikk. Vi har mange forskjellige varianter av lommebøker, etuier, vesker som er veldig praktisk beskyttelse for smarttelefonen din, og de er ofte utstyrt med en rekke funksjoner. Inneholder kortspor for f.eks. kredittkort, sedler, kvitteringer og det er også de med myntrom med glidelås. Noen modeller har plass til opptil 14 kredittkort og kalles da ofte en bag. Mobile lommebøker er også tilgjengelig med en magnetisk avtakbar telefondel. Det er et skall som er festet med magnetisme i etuiet, veldig praktisk å svare på anrop.

APPLE IPHONE SKJERMBESKYTTELSE

En skjermbeskytter beskytter mobiltelefonen mot riper, smuss og støt. Skjermbeskyttere er tilgjengelig i en rekke materialer som herdet glass, PET-film, hydrogel, UV-lim.