Kjøp mobiltilbehør til Asus telefoner | CaseOnline.no

ASUS

ASUS

Et taiwansk elektronikkselskap grunnlagt i 1989, et innovativt og prisvinnende selskap. I 2008 vant de prisen for verdens raskeste bærbare. Asus Zenfone ble lansert i 2014 og hvert år siden da har de sluppet nye mobiltelefoner i denne serien.

ASUS ZENFONE DEKSLER

CaseOnline har et bredt utvalg av mobiltelefondeksler for hele zenfone serien fra starten av 2016 til dagens mobiltelefoner. Et mobildeksel i silikon beskytter mobilen godt mot smuss og riper. Tåler i de fleste tilfeller også støt hvis du skulle miste mobilen. Det er mange varianter av skjell å velge mellom i vår mettbutikk.

ASUS ZENFONE DEKSLER

Mobillommebøker oppleves av noen som klønete, men med tanke på at du har lommebok og telefon i ett, er det veldig praktisk og også en ekstraordinær beskyttelse for mobilen. Lommeboksdeksel har ofte en eller annen type magnetlås som holder lommeboken lukket, og skulle uhellet være ute er det virkelig god beskyttelse. Mobilvesker er også tilgjengelige, de har mange kortspor og rom, opptil 14 kortplasser er ikke uvanlig. I tillegg plass til sedler og i enkelte modeller også et myntrom.

ASUS ZENFONE SKJERMBESKYTTELSE

Skjermbeskyttelse, også kjent som skjermbeskyttelse, er alltid lurt å påføre fordi skjermen ellers lett får riper. Skjermbeskyttere i herdet glass er litt mer holdbare og kan ofte redde skjermen fra å gå i stykker hvis du mister telefonen ved et uhell. Det finnes lignende skjermbeskyttere beregnet på telefonens kamera kalt kameralinsebeskyttere.