CAT

CAT

Bullit Group Ltd produserer under lisens fra Caterpillar mobiltelefoner som er ekstra robuste og kraftig forsterket. Veldig populære telefoner for ulike håndverkere da de er ekstra slitesterke. Den første CAT-telefonen ble utgitt i 2013.

CAT DEKSEL

CAT telefoner er relativt vanskelige å finne mobildeksler til da det er få produsenter. CaseOnline har en rekke forskjellige deksel, hovedsakelig silikon og TPU deksler, som er litt hardere deksel, men som fortsatt ligner på silikon. Disse mobildekslene beskytter telefonen ytterligere mot smuss og riper og gir et bedre grep på telefonen da dekslene ofte er ribbet.

CAT LOMMEBOKDEKSEL

CaseOnline har produsert noen mobillommebøker for CAT telefoner. Lommeboksdeksel har plass til 3 kredittkort og et seddelrom. En mobil lommebok beskytter også skjermen. En magnetisk lukking holder lommeboken lukket.

CAT SKJERMBESKYTTELSE

Som standard har CAT-telefoner et sikkerhetsglass av merket Gorilla glass. Det er imidlertid ingen dårlig idé å beskytte dette glasset med en skjermbeskytter av herdet glass eller en skjermbeskytter laget av myk plastfilm. Det forhindrer smuss og riper.