Kjøp CAT S75 deksel & mobiletui til lave priser

CAT S75

Spesifikasjoner om mobiltelefonen

Modell: CAT S75
Modellnummer: BM1S1B
Introdusert: Februar 2023
Skjermstørrelse: 6.6"
Dimensjoner: 171 x 80 x 11.9mm
Vekt: 268g

Mobiletuier og tilbehør for Cat S75

CAT S75 er en slitesterk og robust telefon som er perfekt for folk som jobber i utfordrende miljøer. Hos CaseOnline finner du et bredt utvalg av deksel og tilbehør til CAT S75, som gir ekstra beskyttelse mot smuss, støt og riper.
En av de mest populære tilbehørene til CAT S75 er mobillommeboken med plass til kredittkort. Hos CaseOnline finner du en rekke forskjellige dekseler, laget av det slitesterke materialet TPU.
Vi har produsert forskjellige varianter av disse populære lommebokveskene og veskene, alle modeller tilpasset CAT S75. Du finner alt fra enkle lommebokvesker med noen få kortplasser til større poser med plass til flere kort og mynter. Noen av disse telefondekselene har også glidelåser og ekstra rom for å holde eiendelene dine trygge og organiserte
Vi har også dekseler i forskjellige farger og design til Cat S75. Deksel med roterbar ring som også er kompatibel med magnetiske bilholdere. TPU silikondeksel gir et fast grep på telefonen uten risiko for å miste telefonen. Uansett hvilket mobiltilbehør du trenger, kan du være sikker på å finne det hos CaseOnline.

Når det kommer til CAT S75-skjermen kan det være greit å beskytte den ekstra med en skjermbeskytter.
Vi har både skjermbeskyttere laget av PET, HydroGel og Herdet glass 9H, alle modell tilpasset CAT S75.
Avslutningsvis tilbyr CaseOnline et bredt utvalg av mobiltilbehør til CAT S75, inkludert deksel, mobildeksler og annet tilbehør som beskytter telefonen mot skader og skitt. Ved å kjøpe mobiltilbehør fra CaseOnline kan du føle deg trygg på at telefonen din er godt beskyttet og at du får tilbehør av høy kvalitet til en god pris.