Betingelser og vilkår

Hos CaseOnline er shopping enkelt, trygt og sikkert. Fri for ubehagelige overraskelser. Vi tilbyr 30 dager åpent kjøp selv med åpnet emballasje.
Vi tilbyr alltid gratis frakt. Det er ingen kostnader for betaling i kassen, og du betaler kjøpet sikkert gjennom Billmate Checkout.
Prisene våre inkluderer mva. Når du foretar et kjøp hos oss, samtykker du også til våre kjøpsbetingelser, våre personvernregler og GDPR.
Nedenfor ser du våre fulle kjøpsbetingelser!

Returrett

Du har rett til å kansellere kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varen i henhold til distansekontraktsloven.
På CaseOnline.se har vi utvidet angreretten (avbestillingsperioden) som er gyldig i 30 dager.
Avbestillingsfristen starter den dagen du mottok varen eller en vesentlig del av den.

Varen må returneres ubrukt med originalemballasjen.

Angreretten gjelder bare privatpersoner og ikke selskaper.

Når du har utøvd din angrerett:

Du er forpliktet til å holde produktet i en like god stand som da du mottok det. Det er ikke sikkert at du bruker den, men selvfølgelig, undersøk den nøye.
Hvis varen er skadet eller mistet på grunn av uaktsomhet, mister du angreretten.

returer

Retur skjer for egen regning, bortsett fra om varen er mangelfull eller hvis vi har pakket feil.
Retur skal sendes med brev eller pakke, ikke med porto.
Ved endring betaler vi den nye frakten til oss.

Når du har utøvd din angrerett,

  • Klipp nedre del av følgeseddelen som fulgte med forsendelsen.
  • Fyll ut årsaken og legg ved dette merknaden med returforsendelsen.
  • Returneres sammen med originalemballasjen

Garantier og service

Vi garanterer at varer vi har sendt til deg er feilfrie ved levering. Hvis en antas å være ødelagt, kan du kontakte oss og beskrive detaljert hva feilen er. Du fremsetter deretter krav på garantikrav og sender deretter produktet til oss. Du har 2 års garanti og 3 års garanti på alle produktene. Hvis det oppstår produksjonsfeil i løpet av garantiperioden, vennligst kontakt oss på samme måte! I tilfelle uenighet har vi en policy om å følge anbefalingene fra Generalklagenemnda.

Personvern

Når du bestiller hos oss, oppgir du din personlige informasjon. I forbindelse med din registrering og bestilling, samtykker du i at vi lagrer og bruker informasjonen din i vår virksomhet for å oppfylle avtalen med deg. Du har rett til å motta informasjonen som vi har registrert om deg i henhold til personopplysningsloven. Hvis den er feil, ufullstendig eller irrelevant, kan du be om at informasjonen blir korrigert eller slettet. Kontakt oss i så fall via e-post. Les mer om personvernreglene her

kjeks

Denne nettbutikken bruker informasjonskapsler. En cookie er en liten tekstfil som er lagret på datamaskinen din som inneholder informasjon som hjelper nettbutikken med å identifisere og spore brukere. Informasjonskapsler er tilgjengelige som økt-informasjonskapsler og som informasjonskapsler som er lagret permanent på datamaskinen din. Under ditt første besøk i nettbutikken vil nettleseren din få tildelt en sesjonskake som er unik og brukes til ikke å forvirre deg som bruker med andre brukere. For å bruke nettbutikken, bør du tillate informasjonskapsler i nettleseren din. Denne typen informasjonskapsler brukes utelukkende for å gi deg som besøkende en bedre opplevelse og støtte og lagrer ikke personlig informasjon om deg. Informasjonskapsler kan slettes. I denne nettbutikken brukes informasjonskapsler, for eksempel for å holde oversikt over handlekurven, innstillingene og hvilke sider du har besøkt for å gi deg en bedre kundeopplevelse og support. Les mer om informasjonskapsler her

leveransene

Sendingen sendes normalt innen 24 timer etter bestilling på hverdager. Leveringstiden for levering er vanligvis 1-4 dager etter sending. Din levering skjer vanligvis av Postnord eller DHL. Vanligvis sendes mindre forsendelser direkte til deg. For større bestillinger, vil du motta et varsel og deretter få det fra din lokale representant.

  • Frakt inkluderer alle kostnader og er forsikret.
  • Eventuell skade på forsendelsen må rapporteres til oss innen 24 timer etter levering.
  • Alltid gratis frakt på CaseOnline.se.

Sikker betaling med Billmate Checkout

Du foretar betaling via bank / kredittkort, direkte betaling, faktura, delbetaling eller Swish. Vi bruker Billmate Checkout for alle transaksjoner med SSL og maksimal sikkerhet. Det er ingen kostnader for fakturagebyr eller andre betalingsgebyrer i kassen når du bruker Billmate Checkout hos oss. Les mer om dette under Billmates betalingsbetingelser nedenfor.

BILLMATE VILKÅR

BILLMATE BETALINGSBETINGELSER

BILLMATE VILKÅR FOR KORTBETALING

Upakkede pakker

En forsendelse til deg kan normalt hentes i 14 dager etter levering til agenten. Uinnsamlede varer blir returnert til oss. For alle pakker som ikke er innløst, forbeholder vi oss retten til å belaste deg kostnader for returfrakt, ekspedisjonsgebyr og ekspedisjonsgebyr, for tiden 300 kr.

Refusjonsplikt

Hvis du har utøvet din angrerett, vil vi tilbakebetale det du har betalt for varene så snart eller senest innen 30 dager fra den dagen vi mottok varen, eller hvis det er en tjeneste, meldingen som du har angret. Du må betale returkostnadene selv når du returnerer varene. Vi betaler alltid returkostnaden for retur av såkalte erstatningsprodukter.

Se også Forbrukerbyrået og avstandskontraktloven, samt EUs felles tvisteløsningsside http://ec.europa.eu/odr.