Guide mobildeksler

Finn den perfekte beskyttelsen til din telefon

Å velge riktig mobildeksel eller mobiletui er viktig for å beskytte telefonen din mot støt, riper og andre skader. Her er en omfattende guide som beskriver de vanligste typene mobildeksler og mobiletuier, slik at du kan ta en informert beslutning.

Silikondeksler

Silikondeksler er myke og fleksible, noe som gjør dem enkle å sette på og ta av. De er støtdempende og gir godt grep om telefonen, noe som reduserer risikoen for å miste den. Silikondeksler er også ofte tynne og lette, noe som gjør dem komfortable å bruke daglig.

TPU-deksler

TPU-deksler (Thermoplastic Urethane) er litt hardere enn silikondeksler, men fortsatt fleksible. De er ekstra slitesterke og gir utmerket beskyttelse mot støt og fall. TPU-deksler kombinerer de beste egenskapene til både harde og myke materialer, noe som gjør dem til et populært valg for mange brukere.

Heldekkende deksler

Heldekkende deksler beskytter hele telefonen, både for- og baksiden. Frontdekselet støtter touchfunksjon og fungerer som en skjermbeskytter. Disse dekslene er ideelle for de som ønsker maksimal beskyttelse for telefonen sin. Husk å fjerne eventuell skjermbeskyttelsesfilm før montering for å unngå å påvirke touchfølsomheten.

TPU+PC-deksler

Disse dekslene kombinerer en hard bakside av PC (Polycarbonate) og en forside av TPU (Thermoplastic Urethane). Den myke forsiden fungerer som en skjermbeskytter og støtter touchfunksjon. Denne kombinasjonen gir en god balanse mellom beskyttelse og brukervennlighet. Fjern eventuell skjermbeskyttelsesfilm før montering.

Hybriddeksler

Hybriddeksler består ofte av to deler: et mykere TPU-deksel som beskytter mot støt, og et hardere PC-deksel med integrerte funksjoner som utfoldbart stativ, magnetisk bilholder og kortlommer. Disse dekslene tilbyr både beskyttelse og praktiske funksjoner, noe som gjør dem ideelle for brukere som ønsker mer enn bare beskyttelse.

Vanntette deksler

Perfekte for ferien, disse dekslene er helt vanntette og tåler ofte flere meters dybde. De beskytter telefonen din mot vann, sand og andre elementer. Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å snakke i telefonen når den er helt omsluttet. Det finnes også deksler med hull til høyttaler og mikrofon, men disse er ikke helt vanntette.

For mer informasjon om mobildeksler og for å finne riktig modell til din telefon, besøk kategorilisten vår på hovedsiden. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte kundeservice for hjelp.