Guide for skjermbeskyttere

Finn den perfekte skjermbeskytteren for din telefon

Det finnes mange forskjellige skjermbeskyttere tilgjengelig for å beskytte telefonen din mot riper, støt og andre skader.
Her er en beskrivelse av de vanligste typene skjermbeskyttere, slik at du kan velge den som best passer dine behov.

PET skjermbeskytter

PET skjermbeskyttere (Polyethylene Terephthalate) er klassiske skjermbeskyttere med lang levetid og veldig god berøringsfølsomhet. Disse skjermbeskytterne er tynne, fleksible og enkle å påføre. De gir god beskyttelse mot riper og mindre støt. Siden de er laget av plast, er de ikke like effektive mot hardere støt som herdet glass.

Privacy skjermbeskytter

Privacy skjermbeskyttere er designet for å beskytte både skjermen din og ditt privatliv. De fungerer ved å begrense synsvinkelen på skjermen din, slik at innholdet bare er synlig for deg når du ser direkte på skjermen. Dette er spesielt nyttig for å beskytte sensitiv informasjon i offentlige miljøer.

Hydrogel skjermbeskytter

Hydrogel-film er en innovativ type skjermbeskytter som har evnen til å reparere seg selv. Mindre riper og eventuelle bobler forsvinner ofte innen 2-3 dager. Hydrogel-filmen er ultratynn og påvirker ikke telefonens tykkelse slik som herdet glass kan gjøre. Den gir også veldig god berøringsfølsomhet og klarhet. Montering av hydrogel skjermbeskytter krever ofte en spesifikk teknikk, så sørg for å følge en monteringsvideo nøye.

Herdet glass skjermbeskytter

Herdet glass skjermbeskyttere er laminert, som en bilrute, noe som betyr at hvis glasset sprekker, holdes bitene sammen av en plastfilm. Hardheten på disse glassene er gradert til 9H, noe som betyr at de er ni ganger hardere enn vanlig glass. Herdet glass tilbyr overlegen beskyttelse mot støt og fall, og finnes i forskjellige varianter, inkludert buede og case-friendly, noe som betyr at de er litt smalere enn skjermen for å være kompatible med forskjellige mobildeksler.

Full dekning skjermbeskytter

Full dekning skjermbeskyttere dekker hele skjermen helt ut til kantene. For telefoner med buet display finnes det skjermbeskyttere som også dekker disse kantene. Glasskonstruksjonen er forbøyd for å følge telefonens display, og det er viktig å plassere glasset nøyaktig for en vellykket montering. Vær oppmerksom på at full dekning skjermbeskyttere ikke alltid er kompatible med alle mobildeksler, da kantene kan kollidere med dekselkanten.

Keramisk skjermbeskytter

Keramiske skjermbeskyttere er en ny type skjermbeskytter som tilbyr utmerket beskyttelse mot riper og støt. De kombinerer fordelene med herdet glass og plast, noe som gjør dem både holdbare og fleksible. Keramiske skjermbeskyttere er også veldig tynne og har en høy berøringsfølsomhet.

Flytende skjermbeskytter (Liquid)

Flytende skjermbeskyttere er en annen innovativ løsning der en beskyttende væske påføres skjermen og deretter herdes for å skape en usynlig, sterk belegg. Denne typen skjermbeskytter påvirker ikke skjermens klarhet eller berøringsfølsomhet og er praktisk talt usynlig. Flytende skjermbeskyttere er imidlertid ikke like effektive som herdet glass når det gjelder beskyttelse mot harde støt og fall.

For å få best mulig beskyttelse for telefonen din, velg en skjermbeskytter som passer dine spesifikke behov og bruksområder. Uansett om du trenger ekstra beskyttelse mot støt og riper, eller om du vil beskytte ditt privatliv, finnes det en skjermbeskytter som passer for deg.

For mer informasjon om skjermbeskyttere og for å finne riktig modell for telefonen din, besøk vår kategoriliste på hovedsiden. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte kundeservice for hjelp.