Kjøp mobiltilbehør til Cricket telefoner | CaseOnline.no

CRICKET

Beskytt Cricket telefonen din med mobildeksler eller mobildeksler

Cricket Wireless er en forhåndsbetalt leverandør av trådløse tjenester i USA. Den konkurrerer først og fremst mot andre forhåndsbetalte trådløse tjenester som T-Mobiles Metro, Dish's Boost Mobile og Verizons Visible.

Opprinnelsen til merket går tilbake til AT&Ts oppkjøp av Leap Wireless International i juli 2013. Leap Wireless International var morselskapet til Cricket Wireless. Federal Communications Commission (FCC) godkjente dette kjøpet på 1,2 milliarder dollar i mars 2014. Som en del av overgangen fusjonerte AT&T sitt eget forhåndsbetalte merke, Aio Wireless, med Cricket Wireless for å danne det som nå er kjent som "New Cricket".< /p>

Mobiltelefonene som tilbys av Cricket er ikke spesifikt "Cricket"-telefoner, men er laget av forskjellige produsenter, inkludert ledende merker som Samsung, Apple, LG og andre. Disse telefonene er kompatible med Crickets nettverk, som kjører på AT&Ts infrastruktur. Det er også bemerkelsesverdig at Cricket lar kunder ta med sine egne telefoner, forutsatt at de er kompatible med nettverket.

For å få en forståelse av utviklingen av mobiltelefoner generelt, som indirekte former telefonene Cricket tilbyr, kan du gå gjennom historien til mobiltelefoner. Fra de første biltelefonene på 1940-tallet til dagens banebrytende smarttelefoner, er utviklingen av mobiltelefonteknologi virkelig bemerkelsesverdig.

Hos CaseOnline er vi stolte av å tilby det beste utvalget av tilbehør til din Cricket-telefon, fra robuste mobildeksler og deksler til robuste skjermbeskyttere. Vårt utvalg av mobiltilbehør for Cricket-telefoner er designet for å tilby kraftig beskyttelse samtidig som telefonen din holder seg stilig og funksjonell.

Cricket mobildeksel

Våre Cricket telefondeksler er nøye utformet for å gi eksepsjonell beskyttelse til telefonen din. Blant bestselgerne er Cricket Debut Smart Case med innebygd støtte for enkel visning og et robust, støtsikkert ytre for robust beskyttelse. Den kommer også med en skjermbeskytter i herdet glass som beskytter telefonens skjerm mot riper og sprekker.

Cricket mobil lommebok

Hos CaseOnline forstår vi behovet for bekvemmelighet, og det er her våre Cricket mobile lommebøker kommer inn. De lar deg holde telefonen og viktige kort på ett sted. Disse mobildekselene er designet med en balanse mellom stil og funksjonalitet i tankene, og er praktisk mobilbeskyttelse for de som ønsker å holde ting enkelt og kompakt.

Cricket skjermbeskytter

For å sikre at telefonens skjerm forblir i perfekt stand, tilbyr vi et utvalg forskjellige skjermbeskyttere tilpasset forskjellige crickettelefoner. De er laget av herdet glass og er designet for å gi den ultimate beskyttelsen mot daglig slitasje. Det finnes også myke skjermbeskyttere laget av PET-film, eller selvreparerende hydrogel-skjermbeskyttere. Ikke bare forhindrer de riper og sprekker, men de sikrer også at telefonens skjermklarhet forblir kompromissløs.

Hvorfor velge CaseOnline?

Valg av CaseOnline betyr at du investerer i produkter og tjenester av høy kvalitet. Vi tilbyr en rekke mobiltilbehør for Cricket telefoner som både er unike og kan tilpasses.

Utforsk utvalget vårt i dag og oppdag det perfekte mobildekselet til crickettelefonen din hos CaseOnline.