Kjøp mobiltilbehør til Doro telefoner | CaseOnline.no

DORO

DORO

Doro er et svensk selskap som fokuserer på sikkerhetstjenester og telekomprodukter tilpasset seniorer. Frem til 2008 solgte de hovedsakelig hjemmetelefoner, men har nylig byttet gir og selger nå mobiltelefoner til den eldre generasjonen. Telefonene deres er preget av et enkelt brukergrensesnitt med enkle menyer og litt større knapper og symboler. Doro mobiltelefoner er også tilpasset funksjonshemmede.

DORO DEKSEL

Doro produserer mye av sine egne deksel. Caseonline er forhandler av disse veskene, men har også produsert noen egne vesker tilpasset en rekke forskjellige Doro modeller. Vi har silikondeksler i flere forskjellige farger, de gir et bedre grep på telefonen, som ellers kan oppleves som ganske glatt. Vi har også harde skall laget av materialet PC (Poly Carbonate).

DORO LOMMEBOKSDEKSEL

Videresalg av Doros utvalg av kvalitetsvesker og mobil lommebøker i skinn. Mobilveske med magnetisk avtagbart deksel som gjør det praktisk å svare på anrop eller om du vil legge igjen lommebokdelen hjemme. CaseOnline har også produsert noen mobildeksler og vesker tilpasset Doro mobiler. Vi har etuier men fra 2 kortspor til 9 kortspor, noen er også tilgjengelige med myntrom og glidelåser.

DORO SKJERMBESKYTTER

Beskytt din Doro med en skjermbeskytter. Det er skjermbeskyttelse laget av herdet glass og myk plastfilm. Vi har både Doros egne skjermbeskyttere og våre egenproduserte skjermbeskyttere.