Kjøp mobiltilbehør til Fairphone telefoner | CaseOnline.no

FAIRPHONE

FAIRPHONE

Fairphone er et merke som er etablert i 2013 med formål å skape en positiv påvirkning på miljøet og samfunnet på sine smarttelefoner. Selskapet er basert i Amsterdam, Nederland, og arbeider med et oppdrag som skaper rettvisere og mer holdbar elektronikindustri. En av nøkkelfunksjonene som skiller Fairphone fra andre smarttelefonmerker er deres engasjement for etiske og holdbare produksjonsmetoder. Selskapet henter materiale på et ansvarsfullt måte, sikker rettvisa arbeidsmetoder og fremmer transparenter i hele leveransekedjan. De samarbeter med leverandører for å redusere miljøpåvirkning fra sine produkter og arbeid etter å lage en sirkulær ekonomi gjennom å gjøre deres enheter enkla å reparere og oppgradere. Fairphones smarttelefoner er utformet for å være modulære, noe som gjør at brukere enkelt kan bruke og oppgradere deler som batteri og kameramodul. Dette forlenger ikke bare enhetens livslengde uten å redusere også elektroniske avfall. I tillegg gir Fairphone sine brukere rettvisa arbeidsvilkår, inkludert rett som reparera, og støtte prosjekter som fremmer ansvarsfull bruk av teknikk.

Samman er et Fairphone-merke som fokuserer på å skape og positivt påvirke samfunnet og miljøet gjennom sine produkter. Selskapets engasjement for etiske og holdbare produksjonsmetoder gjør det til en unik aktør innen elektronikbransjen, og en som er verdifull for alle som vil gjøre forskjell med sin inköp.

Som tilbakesalg av Fairphone mobildeksel og tilbehør er CaseOnline stolt over som støtter dette miljømedvetna varemerket. Vi tilbyr et bredt utvalg av høykvalitativ tilbehør for Fairphone-telefoner som f.eks. deksel, skjermbeskyttelse, opplasting og annen tilbehør. Våre produkter er utviklet for å forbedre brukeropplevelsen samtidig som bibeholdere Fairphones etisk og holdbar vurdering. Gjennom å velge å kjøpe tilbehør fra CaseOnline kan du få hjelp til å støtte et firma som verdisätter sosialt og miljømessig ansvar. Vi er engasjert i å forsikre våre kunder med beste mulige produkter og tjenester, samtidig som vi fremmer etiske og bærekraftige metoder innen teknikkindustrien.

FAIRPHONE DEKSEL

Fairphone telefoner er relativt vanskelige å finne mobildeksler til da det er få produsenter. CaseOnline har en rekke forskjellige deksel, hovedsakelig silikon- og TPU-deksel, som er litt hardere deksel, men som fortsatt ligner på silikon. Disse mobildekslene beskytter telefonen ytterligere mot smuss og riper og gir et bedre grep på telefonen.

FAIRPHONE ETUI

CaseOnline har produsert noen lommebøker for Fairphone telefoner. Etuiet har plass til 3 kredittkort og seddelrom. En lommebok beskytter også skjermen. En magnetisk lukking holder lommeboken lukket.

FAIRPHONE SKJERMBESKYTTELSE

Fairphone telefoner har et Gorilla Glass sikkerhetsglass som standard. Det er imidlertid ingen dårlig idé å beskytte dette glasset med en skjermbeskytter av herdet glass eller en skjermbeskytter laget av myk plastfilm. Det forhindrer smuss og riper.