Kjøp Fairphone 3 deksel & mobiletui til lave priser

Fairphone 3

Spesifikasjoner om mobiltelefonen

Modell: Fairphone 3
Modellnummer: FP3
Introdusert: Oktober 2019
Skjermstørrelse: 5.65"
Dimensjoner: 158 x 71.8 x 9.9mm
Vekt: 189g

Mobildeksler og tilbehør for Fairphone 3

Bærekraftig bygget

Fairphone 3  er berøringsskjermbaserte smarttelefoner produsert av Fairphone. Telefonen har en modulær, reparerbar design og er "konstruert av ansvarlige, konfliktfrie og resirkulerte materialer der det er mulig. Det er en enhet laget med omsorg for mennesker og planeten, som gjenspeiler selskapets forpliktelse til bærekraft og ansvar.

Alle moderne funksjoner

Fairphone 3 er en slitesterk allround-telefon som er utstyrt med alle fordelene som en moderne smarttelefon har pluss mye mer. Den har en 5,65-tommers skjerm, Snapdragon 632-brikkesett, et 3040 mAh-batteri, 64 GB lagringsplass, 4 GB RAM og Corning Gorilla Glass 5. I tillegg er batteriet utskiftbart og det har en pålitelig 3,5 mm hodetelefonkontakt som gir deg komfort og brukervennlighet.

Digitalt bærekraftsverktøy

Når du kjøper Fairphone 3, får du tilgang til My Fairphone-appen, ditt digitale bærekraftsverktøy. Du kan spore og redusere CO2-utslippene dine, bli kjent med Fairphone og alt som foregår bak kulissene, få kontakt med likesinnede og bærekraftige bedrifter i ditt område eller ta del i våre grønne utfordringer.