Silikondeksel med kort Samsung Galaxy S23 Plus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silikondeksel med kortholder Samsung Galaxy S23

  • Lett å gripe
  • Tynn mobilbeskyttelse
  • Integrert kortholder
 139.00NKr (inkl. mva)  111.20NKr (eks. MVA)
Inklusive MVA
check på lager

Silikondeksel med kortholder for Samsung Galaxy S23

Dette gjennomsiktige silikondekselet med integrert kortspor for Samsung Galaxy S23 gir fullstendig beskyttelse uten å gå på kompromiss med den elegante designen til mobiltelefonen din. Dette gjennomsiktige silikondekselet lar den originale fargen på din Samsung Galaxy S23 skinne gjennom, samtidig som den beskytter mot støt, fall og riper.

Integrert kortlomme

Silikondekselet til Samsung Galaxy S23 har en innebygd kortlomme med plass til ditt viktigste kort, ID-kort, kredittkort osv. uten å måtte bære en klumpete lommebok. Kortrommet har et hull i nedre del slik at du enkelt kan skyve kortet ut. Med dette silikondekslet har du alltid ditt viktigste kort innen rekkevidde uansett hvor du er.

Lett og slank design

Det gjennomsiktige silikonsdekslet er tynt og merker knapt at du har det på deg, og opprettholder dermed den slanke og slanke profilen til din Samsung Galaxy S23. Nyt bekvemmeligheten av å bære telefonen uten byrden av en tung eller klumpete veske.

Silikonmateriale av høy kvalitet

Telefondekselet er laget av høykvalitets silikonmateriale og er fleksibelt, holdbart og enkelt å installere eller fjerne. Med dette mobildekselet montert på din Samsung Galaxy S23 forhindrer du daglig slitasje mens dekselet gir et behagelig grep for enkel håndtering av telefonen.

Tåler det meste i hverdagen

Dekslet gir utmerket beskyttelse mot riper, støt og mindre fall. De fire hjørnene har ekstra luftputer som gir ekstra beskyttelse mot fall på bakken, gulvet osv. Dette tynne telefondekselet er fleksibelt, slitesterkt og enkelt å installere og fjerne. Hold din Samsung Galaxy S23 ny og ren for å bevare telefonens utseende og videresalgsverdi.

Enkel tilgang til knapper og porter

Dekslet er designet for å gi deg tilgang til funksjonene til telefonen, og gir deg tilgang til knapper, porter på din Samsung Galaxy S23. Oppretthold telefonens funksjonalitet mens du holder den beskyttet. Dette telefondekselet er også kompatibelt med trådløs lading.

Vaskbar og enkel rengjøring

For å rengjøre dekselet, bruk mild såpe og vann, skyll godt og la lufttørke. På denne måten holder du det gjennomsiktige silikonetuiet rent for smuss og eventuelle flekker. På kort tid vil dekselet ditt se så bra ut som nytt, og gir kontinuerlig beskyttelse og et rent utseende for din Samsung Galaxy S23. Denne vaskbare designen opprettholder ikke bare den perfekte tilstanden til etuiet, men bidrar også til bedre hygiene for mobiltelefonen din.

Spesifikasjoner:

Farge: Gjennomsiktig
Materiale: Silikon
Kompatibilitet: Samsung Galaxy S23

Innhold
1x mobiltelefondeksel (telefon ikke inkludert)

27-438
0.02 kg
2022-12-30
7315700507586
Dataark
Grunnfarge
Gjennomsiktig
Produkttype
Mobil deksel
Kompatibel med modell
Samsung Galaxy S23
Materiale
Silicone
Kompatibel med merke
Samsung
Kortspill
1st
Kompatibel med modell-ID
SM-S911B/DS
Induksjonskompatibel
Ja
HS Code
39269097
Tilstand
Ny
Farge
Gjennomsiktig
Fargemønster
Ensfarget
Produktnavn
Silikondeksel med kortholder
Mengde
1
LEVERANSE

Standardfrakt 3-10 hverdage fra Sverige
Fraktkostnad 39kr og gratis frakt fra 500kr.

RETURRETT

30 dagers returrett på alle kjøp hos CaseOnline
Les mer om angrerett / klagerett på siden Salgsbetingelser

BETALING

Vi tilbyr sikker betaling med Nets.
Gratis betalingsalternativer.
Alle priser er inkludert merverdiavgift.

  • Kort 
  • Faktura 
  • Vipps 
  • Nettbank
  • Delbetaling