HTC

HTC

HTC Corporation et taiwansk elektronikkselskap som ble grunnlagt i 1997. Mobiltelefonene var opprinnelig basert på Windows Mobile og de ble på den tiden en av grunnleggerne av Open Handset Alliance. De var den største smarttelefonleverandøren i USA i 2011 før Samsung og Apple og andre mobilprodusenter kom i kappløpet, og i 2017 solgte de halvparten av designet, forskningen og rettighetene til Google.

HTC DEKSEL

HTC har produsert mange mobiltelefoner og vi i CaseOnline har mobildeksler å tilby til nesten alle modeller de har produsert. Å ha et eller annet mobildeksel er et must i dag da telefonene er skjøre med sine stadig større glassskjermer. Vi har silikonskall i ulike varianter og farger. Deksler i ulike materialer og design, se hvilket mobildeksel som passer best til din HTC-telefon i vår nettbutikk.

HTC LOMMEBOKDEKSEL

Synes du det er praktisk å ha med seg kredittkort og førerkort, er lommebokdeksel et smart etui som også beskytter telefonen skikkelig. Vi har mange varianter og design. Velg materiale og farge men også funksjoner som passer deg. De større mobilveskene har plass til flere kredittkort og sedler men også myntrom.

HTC SKJERMBESKYTTELSE

Sikre beskyttelsen av skjermen med en skjermbeskytter. Vi har skjermdeksler laget av herdet glass og myke skjermbeskyttere laget av forskjellige materialer som hydrogel og plastfilm.