Kjøp mobiltilbehør til Huawei telefoner | CaseOnline.no

HUAWEI

HUAWEI

Det kinesiske selskapet Huawei er det største telekomselskapet i verden. Hovedkontor i Shenzhen og 170 000 ansatte. Selskapet ble grunnlagt i 1987 og er i dag en av de tre største mobiltelefonprodusentene i verden.

HUAWEI DEKSEL

CaseOnline utmerker seg ved å tilby et bredt utvalg, det vil si at vi tilbyr mobildeksler til stort sett alle Huawei mobiler på markedet. Alt fra silikon deksel til mer komplekse beskyttelse deksel. Ettersom mobiltelefoner i dag ofte er skjøre, bør du beskytte telefonen med et deksel enten for baksiden av telefonen eller et altomfattende deksel som også beskytter skjermen.

HUAWEI LOMMEBOKDEKSEL

En praktisk beskyttelse og samtidig funksjonell veske er en lommebokdeksel. Tilgjengelig i mange varianter fra ett kortspor til 14 kortspor og myntspor. Modeller med glidelåser og halskjeder. Noen har et kortrom på innsiden, men det er også de som har et rom på utsiden. Magnetiske etuier er også populære.

HUAWEI SKJERMBESKYTTELSE

Helt nødvendig for å beskytte den skjøre glassskjermen med en skjermbeskytter. Skjermbeskytterne er tilgjengelige i forskjellige materialer, for eksempel herdet glass. Noen skjermer har buede kanter og da har vi spesielle skjermbeskyttere kalt 3D eller 5D som er designet for å følge skjermens konturer. Vi har også enklere skjermbeskyttere laget av myk plastfilm i ulike materialer og funksjoner.