Kjøp mobiltilbehør til Lenovo telefoner | CaseOnline.no

LENOVO

LENOVO

Lenovo Group Limited er Kinas største PC-produsent siden 2013. Det ble grunnlagt i 1984 i Beijing, IBM kjøpte seg inn i selskapet i 2004 med rundt 20 prosent. Lenovo Mobile Communication Technology kjøpte Lenovo Group i 2009 og er i dag den tredje største på det kinesiske markedet. Lenovo-mobiltelefoner skiftet navn i 2015 og bruker siden Motorola-merket.

LENOVO DEKSEL

Vi i CaseOnline har deksler i forskjellige farger og materialer til Lenovo mobiltelefoner. Alle mobil deksler er modelltilpasset, så sjekk hvilken telefonmodell du har for å finne riktig mobil deksel og beskyttelse til din telefon.

LENOVO LOMMEBOKDEKSEL

Hvis du ser etter en lommebokdeksel eller et deksel til din Lenovo smarttelefon, har du kommet til rett sted. Her finner du etuier og beskyttelse i forskjellige farger og materialer med smarte løsninger for å ha med deg kredittkort og førerkort. Lommebokdeksel er en trygg og praktisk beskyttelse for din mobiltelefon.

LENOVO SKJERMBESKYTTELSE

Ettersom skjermen utsettes for mye stress og brukes i ulike miljøer, er det greit å beskytte skjermen med en skjermbeskytter. Skjermbeskyttere i herdet glass er et populært valg, men det finnes også skjermbeskyttere i myke materialer som plastfilm.