LG

LG

LG Electronics et datterselskap av LG som ble grunnlagt i 1958. LG er en forkortelse av Life`s Good. De var også pionerer i utviklingen av det første radioapparatet i Korea. Etter det ble produksjonen av TV-apparater startet. I Sverige ble det i utgangspunktet solgt produkter med navnet Goldstar, det husker vi fra ikke minst VHS videobåndopptakere. Disse produktene holdt imidlertid en ganske dårlig kvalitet, og selskapet begynte å jobbe med en ny strategi for å forbedre lønnsomheten. Merket økte kvaliteten og sponset ishockeyen LG Hockey Games. Salget viste en forbedret holdning til LG-merket. Den første mobiltelefonen ved navn LG Chocolate ble utgitt i 2006. Siden 2021 har LG forlatt smarttelefonmarkedet og investert i andre elektroniske produkter.

LG DEKSEL

LG har produsert en rekke mobiltelefoner og vi har mobil deksler til nesten alle modeller. De er sortert etter ulike serier i vårt kategorisystem. For at dekselet skal passe til telefonen din, er det viktig at du velger riktig modell. Vi har skjell i en rekke farger og design. Silikonmaterialer, til og med TPU deksel populære da de er noe hardere, men fortsatt klassifisert som silikon deksel.

LG LOMMEBOKDEKSEL

En lommebokdeksel er en annen god beskyttelse. Den dekker hele telefonen og beskytter den godt, pluss at du kan ha med deg kredittkort, førerkort og regninger. De har en smart magnetlås som holder lommeboken lukket. En sikker beskyttelsesveske hvis du skulle miste mobiltelefonen.

LG SKJERMBESKYTTELSE

En komplett beskyttelse av telefonen oppnås ved hjelp av en skjermbeskytter. Skjermbeskyttere holder smuss og riper unna og er tilgjengelig i forskjellige materialer som herdet glass eller vanlig film. Å montere en skjermbeskytter er ganske enkelt.