Kjøp mobiltilbehør til Meizu telefoner | CaseOnline.no

MEIZU

MEIZU

Meizu Tecjnology Ltd, kinesisk elektronikkprodusent grunnlagt av Jack Wong i 2003. Selskapet startet sin produksjon av MP3-spillere. I 2007 flyttet Meizu fokuset mot mobilmarkedet og skapte sin første smarttelefon i 2007 ved navn Meizu M8 og hadde et Windows-basert operativsystem. Teknologien var for lik Apple iPhone, så et søksmål fra Apple tvang dem til å gjøre endringer og ga ut Meizu M8SE i 2009. 2011 Meizu byttet til Android-operativsystemet.

MEIZU DEKSEL

CaseOnline begynte først å kjøpe inn mobiltelefon deksler til Meizu i 2022 når noen modeller nå er utgitt i Sverige. Silikon deksel gir god beskyttelse og endrer ikke utseendet på telefonen for mye. Deksel finnes i flere forskjellige farger og design. En god beskyttelse mot riper og skitt.

MEIZU LOMMEBOKDEKSEL

Mobilveske eller lommebokdeksel beskytter hele telefonen, det vil si foran og bak. I tillegg er disse koffertene ofte utstyrt med kortrom og seddelrom, noe som er praktisk. Vi har mobil lommebøker i forskjellige varianter, velg din favorittveske i vår e-butikk.

MEIZU SKJERMBESKYTTELSE

Skjermbeskyttere bør monteres på telefonens display da den er både stor og skjør og er utsatt for både smuss og fare for riper. Skjermbeskyttelse er tilgjengelig i forskjellige materialer, både myk plastfilm eller herdet glass, som er litt mer holdbart.