MICROSOFT

MICROSOFT

Microsoft Corporation et amerikansk multinasjonalt selskap grunnlagt av Bill Gates og Paul Allen i 1975. Microsoft er en forkortelse for "mikrodatamaskinprogramvare". Selskapet er i dag verdens største innen programvareutvikling med blant annet de populære produktene Microsoft Windows og Microsoft Office. De var også etablert i mobiltelefonmarkedet hvor de brukte operativsystemet Windows Phone. Windows Phone brukes blant annet i Microsoft-telefoner.

MICROSOFT DEKSEL

Vi har modell tilpassede deksel i flere ulike varianter og farger. Velg din modell fra listen og se hvilket deksel som passer til din telefonmodell. Et silikon deksel er et trygt valg, også kalt TPU deksel. Det finnes også harde PC deksel(Polykarbonat) som også er litt tynnere. Deksel med integrert stativ er praktisk når du ser på video. Disse deksel består av 2 lag, et hardt deksel og et gummiert tpu deksel.

MICROSOFT LOMMEBOKDEKSEL

Hvis du vil sikre at telefonen er beskyttet på best mulig måte, er en mobillommebok en god beskyttelse. Mobiltelefonen holdes på plass av et skall som er festet til etuiet. Den mobile lommeboken har et lokk med integrerte kortspor vanligvis 2 til 3 rom. Denne bretter over skjermen og låser lommeboken ved hjelp av en liten magnet sydd inn i etuiet. Under kortsporene er det ofte et lite rom for oppbevaring av sedler eller kvitteringer.

MICROSOFT SKJERMBESKYTTELSE

Sist men ikke minst trenger du en skjermbeskytter for å beskytte telefonen optimalt. Skjermbeskyttere i herdet glass foretrekkes, men en vanlig myk skjermbeskytter fyller også en viktig funksjon. For å unngå smuss og riper på skjermen er en skjermbeskytter et rimelig alternativ.