Kjøp tilbehør og beskyttelse for Apple Macbook | CaseOnline.no

Macbook tilbehør

APPLE MACBOOK

Den første Macbook-datamaskinen ble lansert i 2006. Macbook er hovedsakelig tilpasset hjemmebrukere, studenter og små bedrifter, mens Macbook Pro er den profesjonelle og mer utstyrte modellen. Macbook utstyrt med et innebygd webkamera kalt Isight og en 13,3 tommer bred skjerm. I 2011 valgte Apple å forlate den hvite Macbooken og solgte kun Macbook Air og Macbook Pro. Macbook Pro er bygget i et aluminiumchassis.

APPLE MACBOOK DEKSEL

CaseOnline har Macbook deksler i flere forskjellige farger. Dette er et tynt hardt deksel som beskytter datamaskinen mot riper og skitt. Det tynne dekslet merkes knapt når det er montert. Vi har også sterkere støtbestandige deksel med stativer fra SUPCASE for Macbook og Macbook Pro. Dette er et sertifisert deksel som har vunnet mange tester. Optimal beskyttelse for din bærbare datamaskin.

APPLE MACBOOK TASTATUR

Vi har også etuier og vesker til Macbook. Ofte universelle mål på 13" og 14" i forskjellige farger og funksjoner. Tilgjengelig med håndtak og skulderreim. Rom for ladere og tilbehør.

APPLE MACBOOK SKJERMBESKYTTER

Beskytt den dyre Macbook-skjermen med en skjermbeskytter i herdet glass. Skjermbeskyttelse er dobbeltklebende og er enkel å montere.