Kjøp tilbehør og beskyttelse for GPS enheter | CaseOnline.no

GPS tilbehør

GPS Tilbehør

Et system for satellittnavigasjon GPS som står for Global Positioning System. Systemet ble allerede utviklet på 1970-tallet av det amerikanske forsvaret men ble først satt i drift i 1994. I 2015 var 27 satellitter i drift og dette gjorde det mulig for alle med GPS-mottaker å bestemme sin posisjon uavhengig av vær, dag eller natt og rundt om i verden. GPS har blitt et nødvendig system i dag.

GPS DEKSEL

Vi har silikon deksel til de mest populære GPS-enhetene på markedet. Garmin har lenge vært en stor GPS aktør innen jakt, hundesporing, fiske og friluftsliv. Våre silikondeksler er modelltilpasset og gir både god beskyttelse og grep på din GPS-enhet Dekslene har utskjæringer for antennen og tilgang til enhetens funksjoner. Velg mellom flere forskjellige farger.

SYKKELCOMPUTER DEKSEL

Vi har silikondeksel til de fleste populære sykkelcomputere på markedet. Garmin og Bryton er store produsenter av sykkelcomputere. Våre silikondeksler er modelltilpasset og gir både god beskyttelse og grep på din sykkelcomputer. Dekselet har utskjæringer for feste og tilgang for enhetens funksjoner. Velg mellom flere forskjellige farger.

GPS SKJERMBESKYTTELSE

CaseOnline selger skjermbeskyttere laget av glass og plastfilm for GPS enheter som Garmin Astro og Garnin Alpha, men også mange andre modeller for tur eller GPS-telefoner. Skjermbeskyttelse tilbys også i en 2 pakning.

SKJERMBESKYTTELSE FOR SYKKELCOMPUTER

Beskytt sykkelcomputeren med en skjermbeskytter i herdet glass, den har vi til de fleste sykkelcomputere på markedet. Skjermbeskyttelse 1-pack og 2-pack både myk og hard skjermbeskyttelse.