Kjøp mobiltilbehør til Motorola telefoner | CaseOnline.no

MOTOROLA

MOTOROLA

Motorola inc var et amerikansk elektronikkselskap som ble grunnlagt i 1028. Fra starten produserte de bilradioer, men gikk senere over til telekommunikasjon og radiokommunikasjon samt mobiltelefoner. Selskapet ble delt i 2011 i to separate selskaper, Motorola Mobility LLC og Motorola Solutions Inc. Allerede i 1973 presenterte Motorola verdens første mobiltelefon.

MOTOROLA DEKSEL

Hos oss finner du en rekke mobiltelefondeksler til hele Motorola serien i flere typer materialer og design. Myke og harde mobildeksler i alle regnbuens farger. Et deksel beskytter telefonens rygg og kanter mot smuss og støt, og du får også bedre grep om mobiltelefonen. Dekslene er modelltilpasset og du har tilgang til telefonens funksjoner.

MOTOROLA LOMMEBOKDEKSEL

Et praktisk lommeboksdeksel til din Motorola telefon er en annen type beskyttelse. En lommebokdeksel med kort og seddelrom er, samtidig som du får lommebok med på kjøpet, en altomfattende beskyttelse med magnetlås. Dette gjør den slitesterk og beskytter telefonen godt hvis du skulle miste den i bakken. Lommebokdeksel tilbys i flere farger, materialer og design. Mobiltelefonen festes ved hjelp av et skall inne i etuiet. Noen er halvlimt og du har mulighet for å vinkle telefonen slik at skallet danner et stativ. Dette er praktisk når man for eksempel ser på film.

MOTOROLA SKJERMBESKYTTELSE

Skjermbeskytter i herdet glass 9H er 9 ganger hardere enn vanlig glass, det er et laminert glass og beskytter telefonens display utmerket mot smuss, riper og mindre støt. Skjermbeskyttelsesfilm er en myk plastfilm som også er motstandsdyktig mot smuss og riper. Denne filmen er neste usynlig etter at den er montert på glasset. Skjermbeskytterne har en dobbeltklebende overflate, som gjør den enkel å montere på mobiltelefonen. Vi i CaseOnline har skjermbeskyttelse for de fleste Motorola-mobiler.