NETTBRETT TILBEHØR

NETTBRETT

Allerede i 1888 tok Elisha Gray patent på en elektronisk enhet som kunne fange opp håndskrift ved hjelp av en penn. På begynnelsen av 1960-tallet ble RAND nettbrettet oppfunnet. Bærbare nettbrett har eksistert siden 90-tallet, for eksempel Gridpad fra 1989 og Microsoft Tablet PC siden 2001. Noen tidlige produsenter av mininettbrettet med en skjermstørrelse mellom 5" og 7" var Samsung Tab og Google Nexus 7 Berøringsplaten ble årets julegave i 2010 og Apple iPad dominerte markedet i 2011. I 2012 lanserte Apple iPad Mini 7,85" mini touch nettbrett for å konkurrere med Google Nexus 7.

NETTBRETT DEKSEL

CaseOnline selger en rekke deksler og beskyttelser til alle nettbrett på markedet. Silikon deksel, Liguid deksel og støtbestandige deksel med integrerte stativer. Vi har det meste på lager. Nettbrettet, som i dag har stadig større skjermer, er skjørt og bør beskyttes med et deksel. Et deksel gir også et godt grep på nettbrettet, noen beskyttelsesdeksler har innebygget stativ eller håndtak. Vi har også deksel til barn i et skumgummilignende materiale som tåler å slippes og de har et håndtak som kan vinkles som et stativ, noe som er praktisk når man ser på film.

NETTBRETT TASTATUR

Hvis du ønsker å beskytte nettbrettet veldig godt, er et omfattende etui et utmerket valg. Dekselet til dekselet beskytter skjermen mot riper og skitt, samtidig som det kan brettes opp som stativ i flere forskjellige vinkler. Vi har også sterkere etuier, men roterbar funksjon for å snu nettbrettet horisontalt eller vertikalt. Noen vesker har skulderstropp eller integrert håndtak på baksiden av vesken. Med et beskyttende tastatur er nettbrettet beskyttet veldig godt og er også lett å ha med seg.

SURFBRETT SKJERMBESKYTTELSE

Beskytt nettbrettet med en skjermbeskytter laget av herdet glass eller plastfilm for å holde smuss og riper borte fra nettbrettets skjerm.