NOKIA

NOKIA

Nokia abp er et stort finsk telekommunikasjonsselskap som i utgangspunktet kanskje var mest kjent for å produsere gummistøvler og bildekk. I løpet av 80- og 90-tallet var Nokia en stor og viktig aktør i utviklingen av mobiltelefoni. Nokias slagord "Connecting People" ble ofte omtalt i selskapets logo. Nokia var involvert i etableringen av det nordiske NMT-nettet og senere også GSM-nettet. I løpet av 90-tallet ble andre deler av selskapet solgt og Nokia investerte i mobiltelefoner, hvor det var suksess og til slutt ble det tredje største selskapet i bransjen. Nokia mistet senere markedsandeler etter å ha slitt med utviklingsforsinkelser, og de begynte endelig å samarbeide med Microsoft i 2011. Siden 2016 har Nokia nok en gang produsert mobiltelefoner sammen med den finske produsenten HMD Glodal og de bruker nå Android-operativsystemet.

NOKIA DEKSEL

Er det noen telefoner som har eksistert lenge når det kommer til deksler til mobiltelefoner, så er det Nokia telefoner. Hvem husker ikke Nokias trykknapptelefoner fra 90-tallet. Vi i CaseOnline har mobil deksler til alle Nokias mobiltelefoner, velg farge og materiale eller funksjon. Silikon deksel er utmerket valg av beskyttelse.

NOKIA LOMMEBOKDEKSEL

En mobiltelefon utstyrt med et etui, for eksempel en funksjonell lommebokdeksel, er veldig god beskyttelse for telefonen. Praktisk å kun ha med førerkort, betalingskort og sedler. Den tradisjonelle lommeboken er sjelden nødvendig i dag. Med en praktisk lommebokdeksel har du alt du trenger på ett sted. Veskene finnes i flere modeller og design for de som trenger mange kortplasser eller en magnetisk avtagbar telefondel som gjør det enkelt å svare på anrop. Vi har det meste på lager.

NOKIA SKJERMBESKYTTER

Sist men ikke minst er det viktig å beskytte telefonen med en skjermbeskytter da den utsettes for mye smuss. Skjermbeskyttelse forebygger effektivt riper og skitt, skal du være ekstra trygg kan en skjermbeskytter laget av herdet glass være et godt valg.