Kjøp mobiltilbehør til Nothing Phone telefoner | CaseOnline.no

NOTHING

NOTHING 

Selskapet Nothing ble grunnlagt i 2020 og annonsert i 2021 av tidligere OnePlus grunnlegger Carl Pei. Målet med det nye selskapet var å fjerne barrierer mellom mennesker og teknologi for å skape en søvnløs digital fremtid. Nothing startet samarbeidet med Qualcomm, som tillot dem å bruke Snapdragon brikker i enhetene sine. I juli 2022 ga Nothing ut sin første mobiltelefon kalt Nothing Phone (1). Telefonen har en gjennomsiktig design som lar brukeren se de interne komponentene gjennom baksiden av telefonen. Nothing bruker sitt eget operativsystem Nothing OS, som er basert på Android-operativsystemet.

NOTHING PHONE DEKSEL

Et gjennomsiktig silikon deksel eller laget av materialet TPU opprettholder utseendet til telefonens design. Med et gjennomsiktig deksel beholder du baksidens deilige design, som lar brukeren se de interne komponentene samt led-belysning m.m. Silikondekselet er selvsagt en god beskyttelse for telefonen, beskytter baksiden og kantene mot smuss, riper og støt.

NOTHING PHONE LOMMEBOKDEKSEL

Vi har en rekke forskjellige etuier og vesker til Nothing Phone. Praktiske lommebokdeksler med kortspor og seddelrom beskytter hele telefonen. En veldig effektiv og praktisk beskyttelse. Velg mellom ulike farger og modeller.

NOTHING PHONE SKJERMBESKYTTELSE

Skjermbeskytter i herdet glass for Nothing Phone eller kanskje en skjermbeskytter for personvern? Privacy skjermbeskytter beskytter både skjermen og synligheten til nysgjerrige øyne da du kun kan se skjermen hvis du ser rett frem. De nysgjerrige kan ikke se skjerminnholdet ditt fra siden, siden skjermen for dem er helt svart.