Kjøp mobiltilbehør til Oneplus telefoner | CaseOnline.no

ONEPLUS

ONEPLUS

Et kinesisk selskap fokusert på smarttelefonproduksjon grunnlagt av svenskene Carl Pei og Pete Lau i 2013. OnePlus opererer i 30 land med hovedkontor i Helsinki, Finland. Våren 2014 ble Oneplus One, deres første mobiltelefon, lansert. Den ble raskt en populær budsjetttelefon og 9 måneder senere hadde de solgt over 1,5 millioner telefoner. Fram til 2019 ble det utgitt omtrent to mobiltelefonmodeller i året. De siste årene har Oneplus også gitt ut opptil fire telefonmodeller per år.

ONEPLUS DEKSEL

Siden lanseringen av Oneplus telefoner har CaseOnline samlet deksler og beskyttelser for alle OnePlus telefonmodeller. Alle deksler er modelltilpasset da telefonmodellene alltid endrer design og dimensjoner. Et mobiltelefon deksel holder telefonen godt beskyttet. Et populært deksel er laget av materialet silikon eller det litt hardere materialet TPU. Begge deksler er imidlertid klassifisert som silikon deksel. Velg din favorittfarge i vår nettbutikk. Mobil dekselet er tilgjengelig i flere ulike design og funksjoner, alle med tilgang til Oneplus telefonens funksjoner.

ONEPLUS LOMMEBOKDEKSEL

Vi garanterer et etui som passer til din Oneplus telefon, trenger du å ha med deg kredittkort, førerkort og sedler, så kanskje en lommebokdeksel kan være noe for deg? Vi har flere forskjellige modeller og typer, alt fra et par kortspor til ni kortplasser. Du velger farge og funksjon i nettbutikken vår, vi har etuier som holder din Oneplus telefon godt beskyttet mot skitt og ulykker.

ONEPLUS SKJERMBESKYTTELSE

Kompletter gjerne med en skjermbeskytter så er du på den sikre siden, mobiltelefonens display er skjørt og det er lett å få riper på glasset. CaseOnline har herdet glass for den mer krevende brukeren å vise beskyttelse laget av myk plast og hydrogelfilm. Alle skjermbeskyttere er dobbeltklebende og relativt enkle å montere.