OPPO

OPPO

Oppo Mobile Telefommunications Corp Ltd, et kinesisk elektronikkselskap grunnlagt i 2004. Selskapet er etablert i rundt 50 land og allerede i juni 2016 ble Oppo Kinas største smarttelefonprodusent. I 2019 ble Oppo telefoner rangert som nummer én i Kina i 2019.

OPPO DEKSEL

Hos oss i CaseOnline finner du Oppo mobildeksler til flere forskjellige telefonmodeller. Et mykt silikon deksel beskytter mobiltelefonen mot smuss og skader. Vi tilbyr også harde deksel, alle deksler er modelltilpasset og passer derfor perfekt til din mobiltelefon.

OPPO LOMMEBOKDEKSEL

En annen god beskyttelse er en lommebokdeksel. Etuiet inneholder flere kortspor og også rom for regninger eller kvitteringer. Mobiltelefonen er festet i et deksel som er limt inni etuiet og er godt beskyttet dersom du skulle miste telefonen. Vi har mobillommebøker til Oppo-telefoner i flere forskjellige farger og materialer. Du finner din favorittmodell i vår butikk.

OPPO SKJERMBESKYTTELSE

Pass på å supplere med en skjermbeskytter. Det sikrer at du har best mulig beskyttelse for din Oppo-telefon. Skjermbeskyttelse av herdet herdet glass eller myk plastfilm. Begge skjermbeskytterne holder telefonen fri for smuss og riper.