REALME

REALME

Selskapet Realme ble grunnlagt i 2018 med hovedkontor i Shenzhen, Kina. Li Bingzhong tidligere visepresident for elektronikkgiganten Oppo dannet Realme som et datterselskap av Oppo. Etter et par måneder dannet Realme sitt eget merke og ble i 2021 det raskest voksende mobiltelefonmerket med en vekst på 830 %. Den første telefonen som Realme ga ut het Realme 1. Realme-telefoner er solgt i Europa siden 2019.

REALME DEKSEL

CaseOnline har først begynt å selge mobildeksler for Realme-telefoner i 2021. Stort sett silikon deksel i ulike design og modeller. Men vi utvider utvalget av deksler etter hvert som Realme-telefoner blir mer og mer populære i Sverige. Uansett telefonmodell er det viktig å beskytte telefonen med et mobildeksel, ikke minst for å sikre et godt grep på telefonen og for å holde unna smuss og skader.

REALME LOMMEBOKDEKSEL

Vi har fått laget noen deksler for Realme telefonene. Vårt mål er selvfølgelig å kunne tilby en mobillommebok for alle Realme-modeller. Vi tilbyr en praktisk lommebokdeksel med tre kortplasser og et seddelrom til alle telefoner fra Realme. Optimal beskyttelse for mobiltelefonen. Finn etuier i fem farger hos CaseOnline.

REALME SKJERMBESKYTTER

Vi har skjermbeskyttelse i både enkeltpakninger og 2 pakninger. Myke skjermbeskyttere laget av plast eller herdet herdet glass som tåler litt mer er på lager. Skjermbeskyttelse i 5D-glass tilbys også for telefonene som har buede kanter, slik at glasset følger kantene når det er for bøyd.