Kjøp mobiltilbehør til Samsung telefoner | CaseOnline.no

SAMSUNG

SAMSUNG GALAXY

Samsung Electronics ble grunnlagt i 1969 og er en verdensledende elektronikkprodusent som i 2012 ble verdens største leverandør av mobiltelefoner. Samsung er fortsatt i dag verdens største produsent basert på antall solgte telefoner. Siden 2010 har elektronikkgiganten gitt ut cirka 60 enheter. CaseOnline har mobildeksler og beskyttelse for stort sett alle Samsung-smarttelefoner siden starten i 2009. Samsung lanserer nye telefonmodeller gjennom hele året, med de to store begivenhetene normalt i januar og august.

SAMSUNG GALAXY DEKSEL

CaseOnline har et bredt utvalg av mobiltelefon deksler og tilbehør til alle Samsung modeller. Her finner du masse forskjellige deksler som baksider heldeksel deksler med front og bakside som på en smart måte da også fungerer som en integrert skjermbeskytter. Tilgang til telefonfunksjoner. Beskytt den dyre telefonen din med et deksel før ulykken skjer. Mobiltelefon dekslet er produsert i en mengde forskjellige materialer som gir et bedre grep på mobiltelefonen og best mulig beskyttelse. Et eksempel er TPU deksel, som har mange fordelaktige egenskaper, men som fortsatt ligner veldig på silikon. Metall deksel er ofte populært i ulike håndverk, men egner seg også til fritidsaktiviteter. I nord Sverige er disse deksler populære å ha med seg på snøscooterturer. Metall deksel gir en ekstra robust følelse og overlegen beskyttelse for telefonen din. Materialet i metall deksler er ofte aluminium som er lett og ofte integrert silikoninnsats som sammen danner en svært støtdempende og sterk beskyttelse.

SAMSUNG GALAXY LOMMEBOKDEKSEL

En lommebokdeksel er perfekt beskyttelse for en mobiltelefon da den beskytter både foran og bak samtidig som du kan ha med deg kredittkort, sedler og kvitteringer. CaseOnline tilbyr en rekke forskjellige varianter av lommebokdeksler, alt fra de slankere modellene med kun ett kortspor til de tykkere modellene som har opptil 14 kortspor. Noen varianter har også et myntrom med glidelås. Det finnes også varianter med et magnetisk avtagbart deksel, hvor telefonen festes til et skall som festes til etuiet ved hjelp av magnetisme. Disse veskene heter 2in1 og gjør det enklere å besvare anrop og gjør det mulig å velge når og om du vil ha med deg lommebokdelen eller ikke.

SAMSUNG GALAXY SKJERMBESKYTTELSE

En skjermbeskytter er alltid bra for å beskytte mobilen mot riper, smuss og støt. Skjermbeskyttere er tilgjengelig i en rekke materialer som herdet glass, PET-film, hydrogel, UV-lim.