Kjøp smartklokketilbehør

SMARTKLOKKE TILBEHØR

SMARTKLOCKE ARMBÅND, DEKSEL OG TILBEHØR

Hos oss i CaseOnline finner du armbånd og tilbehør til din smartklokke. Vi har et bredt utvalg av erstatningsarmbånd i forskjellige materialer og farger. Vi jobber hele tiden med å utvide sortimentet og finner du ikke det du leter etter, send oss gjerne en epost. Apple, Samsung, Fitbit, Garmin og Huawei er de som stadig slipper nye smartklokker, men vi prøver å holde tilbudet i tråd med lanseringen av nye modeller. Dagens smartklokker er dyre og mer skjøre enn en tradisjonell klokke, så vi har også ulike typer beskyttelse som skjell, skjermbeskyttere og armbånd med innebygde skall. Stilige og sterke armbånd i rustfritt stål er populære, de finnes i en rekke design.

SMARTKLOCKE ARMBÅND

Vi har utskiftbare smartklokke armbånd i en rekke design og materialer. Silikon armbånd i en rekke farger og modeller. Også to fargede og ventilerte armbånd. Våre utskiftbare klokkeremmer er modellspesifikke og leveres komplett med festepinnene. Armbånd i rustfritt stål som kan justeres i lengden, verktøy for å forkorte armbåndet følger også med. Det finnes magnetarmbånd med skjult lås, det vil si at de låses med magneter som er innebygd i armbåndet. Alle våre armbånd er nikkelfrie. Lærarmbånd er tilgjengelig med både sprintlås og easyfit hurtigfeste. Velkommen til å handle armbånd hos CaseOnline.

SMARTKLOCKE DEKSEL

Vi har etuier til smartklokker, både støtfangere og etuier med innebygde glassskjermbeskyttere i en rekke deilige farger. Dekseler er modelltilpasset og klikker over kantene på klokken, Våre smartklokke deksel med innebygd glass beskytter hele klokken mot riper, smuss og støt. Vi har også rustfrie deksel i forskjellige design og farger. Med et deksel til smartklokken endrer du utseendet slik at det passer deg. De fleste deksel kan matches med et armbånd i samme farge.

SMARTKLOCKE SKJERMBESKYTTELSE

Beskytt den dyre smartklokken med en skjermbeskytter. Vi har både myk plastfilm og skjermbeskyttere i herdet glass. Noen skjermbeskyttere er buede og følger klokkens form, disse kalles ofte 3D skjermbeskyttere.

LADEKABLER TIL SMARTKLOCKE

Akkurat som telefoner har ikke smartklokkeprodusentene ennå blitt enige om en felles ladekontakt for smartklokker. Derfor tilbyr vi forskjellige ladekabler og adaptere til din smartklokke. USB-adapter for smartklokke og stikkontakt lar deg lade den med mobiltelefonkabelen eller fra datamaskinen. Praktisk hvis du trenger å lade klokken på jobb eller et annet sted eller trenger en ekstra kabel. Våre ladekabler er modelltilpasset.