Kjøp smartklokketilbehør COROS SmartWatch

COROS

Armbånd og tilbehør til Coros Smartwatch

CaseOnline har et bredt utvalg av armbånd og tilbehør til Coros smartklokker.
Finn et kupp blant flere forskjellige typer materialer og design, silikonarmbånd, lærarmbånd, stålarmbånd, skjermbeskyttere i glass eller fargede beskyttelses deksler
Utforsk det store utvalget og match smartklokken din med din favorittfarge eller praktisk armbånd slik at hverdagen og treningen utføres med stil.

Coros smartklokke

En smartklokke er en bærbar datamaskin i form av en klokke, i dag har alle smartklokker berøringsskjerm og utstyrt med en rekke apper.
Klokken integreres enkelt med annet teknisk utstyr som for eksempel en mobil telefon, datamaskin, trådløse hodetelefoner og fjernsyn.
Smartklokker i dag er ikke bare en klokke lenger, men kan det meste som en moderne mobiltelefon kan.
Klokken kan fungere som digitalkamera, barometer, termometer, høydemålerkamera, termometre, akselerometer, pulsmåler, høydemåler, kompass, GPS-mottaker, høyttaler og microSD-kort.
Smartklokker er i stadig utvikling, design, batterikapasitet og helserelaterte applikasjonsenheter for mange andre typer datamaskiner.
Coros Wearables Inc, et kinesisk selskap fokusert på GPS-teknologi og spesialisert seg på trenings- og sportsklokker.
Selskapet har spesialisert seg på design , produksjon og forhandler av spesialiserte ytelsesfokuserte GPS-sportsklokker for nisjekategorier innen løping: Track, Trail, Road og Ultra.
Selskapet har også et etablert utvalg av smarte sykkelhjelmer med sikkerhetsdesignfunksjoner for fjell, vei og urbane syklister.
Deres første Smartwatch kalt Coros PACE ble introdusert i 2018
Velkommen til å kjøpe Coros Smartwatchtilbehør på CaseOnline.no