Tilbehør til Garmin D2 serien

Garmin D2 serie

Garmin D2 serien: Skreddersydd for piloter og flyentusiaster

Naviger i luften med uovertruffen presisjon, komfort og stil med Garmin D2 serien, den definitive flysmartklokken designet for å møte de unike behovene til piloter og luftfartsfagfolk. Med banebrytende GPS-teknologi, omfattende flyelektronikk og en robust serie med smarte funksjoner, fungerer Garmin D2 som en uvurderlig følgesvenn i cockpiten og et gjennombrudd innen flybekledning.

Luftdyktig holdbarhet

Hver Garmin D2 klokke er designet for å tåle påkjenningene i cockpitmiljøet og er laget av materialer av romfartskvalitet som ripebestandige safirlinser og lette, men holdbare rammer i titan eller rustfritt stål. Disse klokkene er grundig testet for termisk, støt og vannmotstand for å overholde de krevende luftfartsstandardene.

Flytilpassede funksjoner

Garmin D2 serien revolusjonerer flynavigasjon og planlegging med en rekke dedikerte flyfunksjoner. Opplev sømløse funksjoner direkte til og nærmeste rute, sanntid verdensomspennende værradardata og en database med tusenvis av flyplasser og veipunkter. Viktige flyparametere som høyde, lufthastighet og kurs vises med utrolig nøyaktighet, alt med et fingerknips.

Kompromissløs navigasjon

Med støtte for flere GNSS, inkludert GPS, GLONASS og Galileo systemer, tilbyr Garmin D2 serien uovertruffen posisjonsnøyaktighet, enten du er i luften eller på bakken. Ytterligere navigasjonssensorer som en barometrisk høydemåler, gyroskop og 3-akset kompass forbedrer situasjonsbevisstheten din, og gjør hver flytur tryggere og mer effektiv.

Omfattende helse og velværesporing

I tillegg til flyverktøyene er Garmin D2 utstyrt med en robust helse og velværesuite. Overvåk viktige beregninger som hjertefrekvens, oksygennivåer i blodet og stress for å holde oversikt over den fysiske tilstanden din, enten du er i marsjhøyde eller nyter nedetid mellom flyreiser.

Sømløs tilkobling

Garmin D2 integreres uanstrengt med Garmins luftfartsøkosystem og andre smarte enheter, og tilbyr funksjoner som smarttelefonvarsler, automatisk flylogging og trådløs datasynkronisering via Garmin Connect™ appen. Strøm musikk, foreta kontaktløse betalinger via Garmin Pay™ og hold kontakten med intelligente varsler, alt uten å måtte strekke deg etter smarttelefonen.

Tilpasning og utvidbarhet

Tilpass din Garmin D2 klokke for å passe din flystil med tilpassbare datafelt og urskiver. Utvid klokkens muligheter ved å laste ned luftfartsrelaterte apper og widgets fra Garmin Connect IQ™ Store, og gjør klokken om til et enda mer allsidig flyverktøy.

Garmin D2 serien setter en ny standard for flyklokker, og tilbyr en perfekt blanding av spesialiserte flyfunksjoner, smart tilkobling og velvære. Perfekt for både erfarne flygere og aspirerende piloter, den forvandler flyopplevelsen, og gjør hver tur tryggere, mer effektiv og morsommere.

Utforsk vårt brede utvalg av klokkeremmer og tilbehør til Garmin D2, velkommen til CaseOnline!