Tilbehør til Garmin Descent serien

Garmin Descent serie

Garmin Descent Series: selve symbolet på undervannsutforskning og dykkeberegninger

Ta en reise under overflaten med Garmin Descent-serien, det uovertrufne utvalget av dykkeklokker designet for å møte de unike kravene til både fritidsdykkere og profesjonelle dykkere. Descent-serien kombinerer sømløst avansert dykketeknologi med robust velværesporing og smarte funksjoner som den ultimate følgesvennen for undervannseventyr, og tilbyr en berikende og trygg dykkeopplevelse.

Dykklar holdbarhet

Alle Garmin Descent klokker er bygget for å tåle de tøffeste undervannsmiljøene, og har en robust konstruksjon som oppfyller standarder for dykkerholdbarhet. Fra forsterkede safirkrystaller til korrosjonsbestandige titanramme, har disse klokkene vannmotstand og trykkmotstand, noe som sikrer pålitelighet på dyp som utfordrer menneskelige grenser.

Avansert dykkeberegning

Utstyrt med multigass og multimodusfunksjoner, inkludert støtte for nitrox og trimix, tilbyr Garmin Descent serien sanntidsovervåking av kritiske dykkedata. Opplev nøyaktig sporing av dybde, tid, temperatur og stignings-/nedstigningshastigheter, sammen med sikkerhetsstoppvarsler. En omfattende pakke med dykkealgoritmer, inkludert Bühlmann ZHL-16c, sikrer nøyaktig dekompresjonsmodellering for tryggere dykkeopplevelser.

3D kartlegging og navigasjon

Med innebygd GPS og GLONASS støtte, sammen med 3D kartfunksjoner under vann, setter Garmin Descent serien en ny standard innen undervannsnavigasjon. Merk inn og utgangspunkter, angi veipunkter og følg dykkstien din med presis nøyaktighet. Integrerte sensorer som et kompass, gyroskop og akselerometer forbedrer navigasjonssansen din ytterligere.

Holistisk helsesporing

I tillegg til dykkeegenskapene tilbyr Descent serien et bredt spekter av helse og ytelsesmålinger. Spor pulsen din, overvåk søvnmønster og mål oksygenmetningsnivåer med pulsoksymeteret. Avansert analyse som VO2 max og stresssporing gir et helhetlig bilde av ditt velvære, både under vann og på land.

Tilkoblet opplevelse

Hold kontakten selv når du er milevis fra stranden. Synkroniser dykkedata enkelt med Garmin Dive™ appen for detaljert analyse og logging. Motta smarte varsler og få tilgang til musikkstrømmetjenester når du er koblet til en kompatibel smarttelefon. Kontaktløse betalinger via Garmin Pay™ tilbyr ekstra bekvemmelighet.

Personlig verktøy

Tilpass din Garmin Descent klokke for å matche dykkestilen din. Velg mellom en mengde urskiver, datafelt og dykkemoduser for å passe dine behov. Forbedre dykkedatamaskinens funksjonalitet ved å laste ned spesialiserte apper og widgets fra Connect IQ™ Store.

Garmin Descent-serien omdefinerer undervannsutforskning, og tilbyr en uovertruffen blanding av dykkefunksjoner, intelligente funksjoner og robust konstruksjon. Enten du er en erfaren profesjonell dykker eller en entusiastisk snorkler, er Descent serien nøkkelen til å låse opp mysteriene i dypet, trygt og intelligent.

Utforsk vårt brede utvalg av klokkeremmer og tilbehør for Garmin Descent, velkommen til CaseOnline!