Tilbehør til Garmin Vivoactive serien

Garmin Vivoactive serie

Garmin Vivoactive serien, den ultimate løpekameraten.

Trener du for et maraton eller bare elsker å gå? Vi har klokketilbehøret til hele Garmin Vivoactive serien. Garmin Vivoactives er rettet mot løpere på alle nivåer. Dra nytte av sanntidsmålinger som tempo, distanse og hjertefrekvens. Få et forsprang med analyser som styrer treningen din. Data er mer enn tall, det er grunnlaget for ytelsen din.

I en verden der detaljer betyr noe.

Den håndleddsbaserte pulsmåleren holder styr på utholdenheten din. Ingen flere bryststropper, bare enkel innsikt. Øk kondisjonen din med VO2-maks estimater. Føl kroppens maksimale oksygenopptakskapasitet og tren smartere. Din personlige tilbakemelding optimaliserer hver treningsøkt. Målene dine er innen rekkevidde.

Garmin Vivoactive en velbygd smartklokke.

Garmin Vivoactive er bygget for å vare og gir holdbarhet du kan stole på. Batterilevetiden er en game changer her. Glem daglig lading. Noen modeller varer opptil to uker i smartklokkemodus. Det er mindre tid knyttet til et uttak og mer tid til aktivitetene dine.

Har du noen gang følt deg tapt i treningen? Garmin Connect er din on demand coach. Synkroniser dataene dine og få personlig tilpassede treningsøkter rett til enheten din. Oppdag nye ruter med GPS funksjonen, slik at du aldri kjeder deg eller går deg vill. Spor prestasjonene dine og del dem med et fellesskap som heier på deg. Garmin Vivoactive serien er mer enn en enhet, det er en livsstil.

Eventyrlige løpeturer eller den avslappede joggeturen.

Fordyp deg i en verden der teknologi møter atletikk. Garmin Vivoactive serien forenkler reisen din mens du holder oversikt over aktivitetene dine.

Kjøp klokkerem og tilbehør til Garmin Vivoactive

Hos CaseOnline tar vi din Garmin Vivoactive opplevelse til neste nivå med vårt brede utvalg av premium klokketilbehør. Gjør din Garmin Vivoactive til et motestatement med vårt brede utvalg av klokkeremmer. Velg mellom en regnbue av farger, materialer og stiler for å matche humøret eller løpeutstyret ditt. Komfort møter holdbarhet i hvert klokkebånd, noe som forbedrer treningen og utseendet ditt.

Tror du din Garmin Vivoactive-skjerm trenger beskyttelse? Beskytt den med våre førsteklasses skjermbeskyttere. Nyt høyoppløselig klarhet uten å gå på akkord med berøringsfølsomheten. Med våre skjermbeskyttere beskytter du klokken mot riper og smuss.
Hold fokus på å slå dine personlige rekorder, ikke å fikse en ødelagt skjerm.

Men vent, det er mer! Katalogen vår har en rekke andre ting du må ha designet for å maksimere potensialet til din Garmin Vivoactive. Fra ladekabler, adaptere til klokkebånd som holder din Garmin Vivoactive trygg, vi har alt ekstrautstyret du ikke visste at du trengte. Det handler ikke bare om å forbedre klokken din, det handler om å berike din atletiske reise. Velkommen til CaseOnline!