Kjøp smartklokketilbehør Samsung Smartwatch

SAMSUNG

Samsung Smartwatch armbånd og tilbehør

CaseOnline har et bredt utvalg av Samsung Smartwatch armbånd og tilbehør.
Finn et kupp blant flere forskjellige typer materialer og design, silikonarmbånd, lærarmbånd, stålarmbånd, skjermbeskyttere i glass eller fargede beskyttelses deksler
Utforsk det store utvalget og match smartklokken din med din favorittfarge eller praktisk armbånd slik at hverdagen og treningen utføres med stil.

Samsung smartklokke

En smartklokke er en bærbar datamaskin i form av en klokke, i dag har alle smartklokker berøringsskjerm og utstyrt med en rekke apper.
Klokken integreres enkelt med annet teknisk utstyr som for eksempel en mobil telefon, datamaskin, trådløse hodetelefoner og fjernsyn.
Smartklokker i dag er ikke bare en klokke lenger, men kan det meste som en moderne mobiltelefon kan.
Klokken kan fungere som digitalkamera, barometer, termometer, høydemålerkamera, termometre, akselerometer, pulsmåler, høydemåler, kompass, GPS-mottaker, høyttaler og microSD-kort.
Smartklokker er i stadig utvikling, design, batterikapasitet og helserelaterte applikasjonsenheter for mange andre typer datamaskiner.
Den første smartklokken fra Samsung Electronics var Samsung Galaxy Gear og ble introdusert i 2013.
Siden den gang har en rekke forskjellige klokker modeller er produsert. I 2019 endret Samsung modelldekningen til Smartwatch-serien fra Gear til Galaxy.
Velkommen til å handle på CaseOnline.no