Skjermbeskytter 3D Soft HydroGel Sony Xperia 10 Plus (I4213)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skjermbeskytter 3D Soft HydroGel Sony Xperia 10 Plus

  • Myk skjermbeskytter
  • Tykkelse 1.125mm
  • 100% gjennomsiktig
 99.00NKr (inkl. mva)  79.20NKr (eks. MVA)
Inklusive MVA
check på lager

HydroGel skjermbeskytter for Sony Xperia 10 Plus

Sofistikert skjermbeskyttelse

3D Soft Hydrogel er en avansert og nøye designet skjermbeskytter for å gi sikker beskyttelse for din Sony Xperia 10 Plus skjerm. Laget med banebrytende 3D hydrogel teknologi, gir den fullstendig beskyttelse for telefonens skjerm og forhindrer effektivt riper, smuss og daglig slitasje. Den myke, men robuste sammensetningen absorberer støt og forhindrer sprekker eller splitting, og sikrer at Sony Xperia 10 Plus skjermen forblir feilfri og flekkerfri.

Krystallklar og ultratynn design

Opplev Sony Xperia 10 Plus fantastiske skjerm uten forvrengning av bildekvaliteten. 3D Soft HydroGel skjermbeskytter har en krystallklar design som beholder lysstyrken og klarheten til den originale skjermen. Med en tykkelse på bare 0.125mm tilbyr den en berøringsfølsom opplevelse, slik at du enkelt kan navigere på telefonen. Si farvel til store skjermbeskyttere som ødelegger enhetens estetikk og omfavner den ultratynne, nesten usynlige beskyttelsen som holder Sony Xperia 10 Plus ren og ryddig.

Problemfri installasjon og langvarig vedheft

Det er relativt enkelt å installere 3D Soft HydroGel skjermbeskytteren. Den avanserte limteknologien sikrer en sterk binding som varer lenge uten å løsne eller miste effektiviteten. Skjermbeskytteren etterlater ingen merker. Hold Sony Xperia 10 Plus skjermen din trygg og sikker med denne pålitelige og holdbare skjermbeskytteren.

Hva er 3D Soft HydroGel?

HydroGel skjermbeskyttelsesmaterialet er et revolusjonerende produkt innen skjermbeskyttelse, som kommer fra kjemisk prosessering av polymernettverk som har høye vannabsorberende egenskaper. Tenk på HydroGel som en teknologisk avansert form for plast som, når den behandles, får overlegne beskyttende egenskaper og ultra transparens.

Begrepet "Hydro" refererer til bruken av vann i produksjonsprosessen, mens "Gel" refererer til materialets fleksible, puteaktige natur. Materialet er betydelig mer fleksibelt og støtdempende sammenlignet med tradisjonelle skjermbeskyttere av glass eller plast. Resultatet er en skjermbeskytter som er bemerkelsesverdig tynn, nesten usynlig for det blotte øye, og som kan beskytte telefonens skjerm mot vanlige fall, riper og til og med flekker.

HydroGel skjermbeskyttere er ikke bare gjennomsiktige, men de opprettholder også original klarhet og berøringsfølsomhet. De er designet for å passe til Sony Xperia 10 Plus skjermen. Ved korrekt installasjon dannes det ingen bobler, i motsetning til konvensjonelle plastdeksler. Mindre bobler kan forsvinne etter noen dager ved hjelp av den selvhelbredende funksjonen til HydroGel materialet, selv mindre riper forsvinner med tiden.

I hovedsak kombinerer HydroGel skjermbeskyttere de beste egenskapene til både skjermbeskyttere av plast og herdet glass, og gir telefonens skjerm optimal beskyttelse og klarhet uten kompromisser.

Spesifikasjoner

Farge: Gjennomsiktig
Kompatibilitet: Sony Xperia 10 Plus
Materiale: Hydrogel

Innhold
1x skjermbeskytter (telefon ikke inkludert)
2x serviett

44-792
0.01 kg
2019-03-08
7315700024250
Dataark
Grunnfarge
Gjennomsiktig
Produkttype
Skjermbeskytter
Kompatibel med modell
Sony Xperia 10 Plus
Materiale
HydroGel Film
Kompatibel med merke
Sony
Kompatibel med modell-ID
I4213
HS Code
70200080
Tilstand
Ny
Farge
Gjennomsiktig
Fargemønster
Ensfarget
Tykkelse
0.125mm
Produktnavn
3D Soft Hydrogel
Mengde
1
LEVERANSE

Standardfrakt 3-10 hverdage fra Sverige
Fraktkostnad 39kr og gratis frakt fra 500kr.

RETURRETT

30 dagers returrett på alle kjøp hos CaseOnline
Les mer om angrerett / klagerett på siden Salgsbetingelser

BETALING

Vi tilbyr sikker betaling med Nets.
Gratis betalingsalternativer.
Alle priser er inkludert merverdiavgift.

  • Kort 
  • Faktura 
  • Vipps 
  • Nettbank
  • Delbetaling