DG-Ming M2 deksel Sony Xperia 10 VI - Rød
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ny

DG-Ming M2 deksel Sony Xperia 10 VI - Rød

  • 6-kortspor
  • Seddelrom
  • Magnetisk lås
  • Avtakbart deksel 2i1
 399.00NKr (inkl. mva)  319.20NKr (eks. MVA)
Inklusive MVA
block Ikke på lager

DG-MING M2 mobildeksel for Sony Xperia 10 VI

Laget med presisjon og med en utsøkt design, er dette mobildekselet den perfekte blandingen av stil og funksjonalitet for Sony Xperia 10 VI brukere.

Sofistikert mobilbeskyttelse for Sony Xperia 10 VI

DG-MING M2 mobildeksel er mer enn bare et stilig tilbehør, det er en praktisk beskyttelse for din dyrebare Sony Xperia 10 VI. Med sin slitesterke konstruksjon og høykvalitets PU-skinnmateriale tilbyr dette dekselet kompromissløs beskyttelse mot riper, støt og utilsiktede fall. Føl deg trygg når du vet at din Sony Xperia 10 VI er beskyttet mot hverdagsskader og holder telefonen i perfekt stand lenger.

Hold deg pent organisert med kortlagring

Gå aldri på akkord med å ha med deg det viktigste med DG-MING M2 mobildeksel, du har alt på ett sted. Dette stilige tilbehøret har hele 6 kortspor samt rom for regninger eller kvitteringer, slik at du enkelt kan ta med deg kredittkort, ID-kort og til og med litt penger. Si farvel til bryet med å bære en separat lommebok og omfavn bekvemmeligheten av å ha alt du trenger i en stilig magnetisk avtakbar mobillommebok.

Enkel tilgjengelighet med gjennomtenkt design

Designet med brukeren i tankene, sikrer DG-MING M2 mobildekselet enkel tilgang til alle funksjonene til din Sony Xperia 10 VI. De presise utskjæringene gir enkel tilgang til porter, knapper og kamera, slik at du kan bruke telefonen uten eventuelle hindringer. Lommeboken kan også brettes ut og brukes som stativ, perfekt for å se film. Magnetisk knappelukking holder lommeboken lukket. Opplev uavbrutt funksjonalitet og nyt det fulle potensialet til din Sony Xperia 10 VI med dette gjennomtenkte lommebokdekselet.

Magnetisk bekvemmelighet med 2-i-1-design

Opplev bekvemmeligheten til den magnetiske baksiden av DG-MING M2 mobildekselet. Bytt enkelt mellom en lommebok og et frittstående telefondeksel, avhengig av dine behov. Det magnetiske mobildekselet holder kredittkortene dine trygge, alltid innen rekkevidde når du trenger dem. Den trefoldede designen utfolder seg for å få tilgang til alle kortspor. Ikke mer fomling i lommer eller vesker, den magnetiske funksjonen gjør det enkelt å fjerne lommebokdelen fra baksiden av etuiet. Den avtakbare lommeboken er magnetisk og kan også festes til en ståloverflate. Mobilveskens ytre metalllogo, supplert med en innvendig trykt merkelogo, kunngjør en luksus som taler mye om kvalitet.

Eleganse og allsidighet i én pakke

DG-MING M2 mobildeksel tilbyr mer enn bare beskyttelse og funksjonalitet - det er en moteerklæring. Med sitt slanke og elegante design, komplementerer dette lommebokdekselet din Sony Xperia 10 VI og legger til et snev av raffinement til telefonen din. Enten du er på jobb eller ute på byen, kombinerer DG-MING M2 lommebokdekselet enkelhet, stil og allsidighet, noe som gjør det til det perfekte mobiltilbehøret for enhver anledning. Nyt luksusen til mykt PU-skinn, sammen med presisjonsteknologien som DG-MING er kjent for.

Uttrykk stilen din med DG-MING M2 mobiltelefondeksel i rød farge.

Denne livfulle dekselet er designet for å fengsle, og legemliggjør ånden av dristig stil. Dette rød fargede mobildekselet forbedrer luksusen til din Sony Xperia 10 VI telefon. Merk at selv om fargen rød ofte antas å være en ren enkeltfarge, kan den omfatte en rekke toner på grunn av variasjoner i pigmentering.

Spesifikasjoner:

Farge: Rød
Kompatibilitet: Sony Xperia 10 VI
Produsent: DG-Ming
Materiale: PU-skinn

Innhold
1x mobildeksel (telefon ikke inkludert)

DG Ming
23-457
0.10 kg
2022-12-06
7315700629387
Dataark
Grunnfarge
Rød
MPN
M2
Produksjon
DG-Ming
Produkttype
Mobil deksel
Kompatibel med modell
Sony Xperia 10 VI
Materiale
PU lær
Kompatibel med merke
Sony
Kortspill
6st
Magnetisk lås
Ja
Stativfunksjon
Ja
Seddelrom
2st
HS Code
42023100
Hull for håndleddsstropp
Ja
Tilstand
Ny
Farge
Rød
Fargemønster
Ensfarget
Type deksel
Bakside deksel
Sammenleggbar
Nei
Leveringsomfang
1x telefondeksel (telefon ikke inkludert)
Type lås
Magnetisk knapplås
Sprutsikker
Ja
Støtsikker
Ja
Produktnavn
DG-MING M2 deksel
Mengde
1
LEVERANSE

Standardfrakt 3-10 hverdage fra Sverige
Fraktkostnad 39kr og gratis frakt fra 500kr.

RETURRETT

30 dagers returrett på alle kjøp hos CaseOnline
Les mer om angrerett / klagerett på siden Salgsbetingelser

BETALING

Vi tilbyr sikker betaling med Nets.
Gratis betalingsalternativer.
Alle priser er inkludert merverdiavgift.

  • Kort 
  • Faktura 
  • Vipps 
  • Nettbank
  • Delbetaling