Kjøp mobiltilbehør til Sont telefoner | CaseOnline.no

SONY

SONY

Selskapet ble dannet ved en sammenslåing av Ericsson og Sony i 2001. Ericsson, akkurat som Nokia, slet i løpet av 90-tallet med komponentmangel, noe som førte til assosiasjoner av nye telefonmodeller. Tapene ble snudd til overskudd i 2004. I 2012 kjøpte Sony Corporation den resterende halvparten av Ericsson og endret dermed navn til Sony Mobile Communications. Hovedkontoret lå i Tokyo.

SONY DEKSEL

Mobil deksler til alle Sonys ulike serier med telefoner, hos CaseOnline finner du garantert et deksel som passer til din mobiltelefon. Et beskyttende silikon deksel kan være en god start, kjøp fargen og funksjonen som passer din telefon best i vår nettbutikk. Du har fortsatt tilgang til alle funksjonene til telefonen din da alle våre mobil deksler er modelltilpasset.

SONY LOMMEBOKDEKSEL

Det mest populære etuiet til mobiltelefonen er nok lommebokdeksel. Det er et smart og praktisk etui fordi det både beskytter telefonen og samtidig kan du ha med deg kort og andre eiendeler. Vi tilbyr mange varianter, farger og materialer av etuier og vesker. Vi har fått produsert noen lommebokdeksel, for eksempel de større lommebokdeksler som rommer opptil ni kort, lommeboken heter da double flip.

SONY SKJERMBESKYTTER

Siden telefonen er ganske dyr og har en skjør glassskjerm, bør den beskyttes av en skjermbeskytter. Displaybeskyttelse av en enklere modell som plastfilm eller den litt sterkere beskyttelsen av herdet glass. Alle skjermbeskyttere har en dobbeltklebende bakside og er ganske enkle å installere. CaseOnline har også skjermbeskyttere til selve kameraet, da de i det siste er stadig større og mer avanserte. Disse kameralinsebeskytterne er også tilgjengelige i herdet glass og plastfilm.