Kjøp Sony Xperia 5 V deksel & mobiletui til lave priser

Sony Xperia 5 V

Spesifikasjoner om mobiltelefonen

Modell: Sony Xperia 5 V
Modellnummer: XQDQ72
Introdusert: Maj 2023
Skjermstørrelse: 6.5"
Dimensjoner: 165 x 71 x 8.3mm
Vekt: 187g

Velkommen til vår brede samling av mobiltilbehør og beskyttelsesdeksler for Sony Xperia 5 V. Forbedre smarttelefonopplevelsen med våre høykvalitetsprodukter designet for å gi optimal beskyttelse, stil og funksjonalitet for telefonen din. Enten du leter etter stilige telefondeksler, holdbare skjermbeskyttere eller pålitelige ladekabler, har vi dekket deg. Utforsk vårt utvalg av førsteklasses tilbehør og finn den perfekte matchen til din Sony Xperia 5 V.

Telefondeksel av høy kvalitet til Sony Xperia 5 V

Beskytt din Sony Xperia 5 V med våre høykvalitets mobildeksler som tilbyr både stil og holdbarhet. Vårt nøye utvalgte utvalg inkluderer en rekke alternativer for å passe dine personlige preferanser. Fra elegante og slanke design til robuste og kraftige vesker, vi har noe for enhver smak. Våre telefondeksler gir utmerket beskyttelse mot hverdagslige støt, riper og utilsiktede fall, og sikrer lang levetid på telefonen. Finn de perfekte telefondekselene for å utfylle stilen din og holde din Sony Xperia 5 V godt beskyttet.

Funksjonelle telefondeksler for Sony Xperia 5 V

Legg til et snev av eleganse og raffinement til din Sony Xperia 5 V med våre stilige mobildeksler. Vår kolleksjon har et bredt utvalg av ulike modeller, design, inkludert lær, stoff og syntetiske materialer, alt laget med presisjon og oppmerksomhet på detaljer. Disse mobildekslene beskytter ikke bare enheten din mot støv og riper, men tilbyr også praktisk oppbevaring av kredittkort, førerkort og kontanter. Velg et mobildeksel som gjenspeiler din personlighet og holder din Sony Xperia 5 V trygg.

Skjermbeskytter for Sony Xperia 5 V

Hold Sony Xperia 5 V skjermen i perfekt stand med en skjermbeskytter. Våre skjermbeskyttere er laget av materialer av høy kvalitet som gir utmerket gjennomsiktighet og berøringsfølsomhet samtidig som de beskytter mot riper, flekker og fingeravtrykk. Med enkel installasjon og boblefri vedheft sikrer skjermbeskytterne våre en sømløs brukeropplevelse uten å gå på bekostning av telefonens visuelle klarhet. Vi tilbyr skjermbeskyttelse av ulike materialer og funksjoner. Invester i en skjermbeskytter for å beskytte skjermen på din Sony Xperia 5 V.

Mobiltilbehør for Sony Xperia 5 V

Oppdag vårt brede utvalg av allsidig tilbehør designet for å forbedre funksjonaliteten til din Sony Xperia 5 V. Fra bilfester og trådløse ladere til Bluetooth hodetelefoner og bærbare høyttalere, vi har det perfekte tilbehøret til telefonen din. Tilbehøret vårt er nøye utvalgt for kompatibilitet, ytelse og bekvemmelighet, slik at du kan få mest mulig ut av din Sony Xperia 5 V i forskjellige situasjoner. Utforsk vårt utvalg av mobiltilbehør.

Slitesterke ladekabler for Sony Xperia 5 V

Sørg for rask og pålitelig lading av din Sony Xperia 5 V med våre holdbare ladekabler. Kablene våre er designet for å gi effektiv kraftoverføring, slik at du kan lade enheten raskt og enkelt. Med en rekke lengder og design tilgjengelig, kan du finne ladekabler som passer dine ladebehov, enten du er hjemme, på kontoret eller på farten. Invester i våre ladekabler og opplev sømløs ladeytelse for din Sony Xperia 5 V.