Kjøp mobiltilbehør til TCL telefoner | CaseOnline.no

TCL

TCL

Selskapet ble opprinnelig grunnlagt i 1981 under navnet TTK og produserte deretter kassettbånd. I 1985 skiftet de navn til TDK, men etter en varemerkekonflikt skiftet de navn til TCL som står for Telephone Communication Limited. TCL Technology er et kinesisk elektronikkselskap som designer, utvikler og produserer en rekke forbrukerprodukter som fjernsyn, mobiltelefoner, klimaanlegg, vaskemaskiner og kjøleskap. I 2019 var TCL den nest største produsenten av TV-apparater. TCL har også produsert mobiltelefoner under ulike merker, f.eks Palm for HP og Blackberry. Siden 2019 har de produsert mobiltelefoner under sitt eget TCL-merke.

TCL DEKSEL

Selv TCL-telefoner må beskyttes, og vi har en rekke forskjellige mobiltelefondeksler å velge mellom. Gjennomsiktige eller fargede silikondeksler er en god beskyttelse for baksiden av telefonen, men beskytter også kantene. Mobildeksler finnes i forskjellige materialer, TPU er et mye brukt materiale, en variant av silikon. men litt vanskeligere.

TCL LOMMEBOKDEKSEL

Våre ulike vesker, vesker og lommebokdeksel beskytter både foran og bak på mobiltelefonen. Til og med kantene på mobiltelefonen er beskyttet, i tillegg har disse veskene ofte kortspor og fungerer som en lommebok. Praktisk hvis du vil ha med deg noen kredittkort og sedler.

TCL SKJERMBESKYTTELSE

Skjermbeskyttere, også kalt skjermbeskyttere, for TCL-telefoner er tilgjengelig i både solid materiale og herdet glass. De herdede glassene er 9 ganger hardere enn vanlig glass og beskytter effektivt mot smuss og riper. Selvfølgelig skal alle mobiltelefoner beskyttes og suppleres med en skjermbeskytter.