Kjøp mobiltilbehør til Vivo telefoner | CaseOnline.no

VIVO

VIVO

VIVO Communication Technology Ltd er en kinesisk multinasjonal smarttelefonprodusent med hovedkontor i Gongguan. Selskapet ble grunnlagt i 1995 og produserte opprinnelig trådløse og trådløse telefoner. I 2011 startet de sin smarttelefonproduksjon og i 2020 ble smarttelefonene deres lansert i Europa. Vivo og Zeiss begynte å samarbeide i 2020 for å forbedre kameradelen av telefonene og de ga ut sin første mobiltelefon med Zeiss-teknologi i Vivo X60-serien.

VIVO DEKSEL

Vi selger mobildeksler til Vivo telefoner i en rekke materialer og farger. Silikon deksel er en god og stilig beskyttelse for telefonen. Mobildekselet holder skitt og riper unna samtidig som det gir et bedre grep på telefonen.

VIVO LOMMEBOKDEKSEL

Et praktisk etui er lommebokdeksel, som har plass til både kredittkort og sedler. Dekselet beskytter også hele telefonen rundt og holder telefonen godt beskyttet mot smuss, riper og hvis du skulle miste telefonen. Vi har varianter i forskjellige farger, materialer og antall kredittkortplasser. Det finnes også modeller som har en avtagbar lommebokdel, noe som kan være praktisk når du ikke vil ha med deg lommeboken. Lommebokdelen i slike tilfeller fikses ved hjelp av magnetisme.

VIVO SKJERMBESKYTTELSE

Skjermbeskyttelse er et opplagt valg da dagens telefoner er dyre og skjøre. CaseOnline har både skjermbeskyttere laget av plastfilm og herdet glass, som er mer holdbar beskyttelse. I det siste har det også blitt populært å beskytte mobilens kamera da disse også blir større og skjøre. Også for kameraet er det både myk kamerabeskyttelse eller herdet glassbeskyttelse for mobilkameraet.