Kjøp mobiltilbehør til Xiaomi telefoner | CaseOnline.no

XIAOMI

XIAOMI

Xiaomi Inc er Kinas største produsent og selger av mobiltelefoner. Selskapet ble grunnlagt i 2010 med hovedkontor i Beijing. Selskapet avduket sin første mobiltelefon så sent som i 2011 og har siden utvidet seg, og overgått både Samsung og Apple i antall solgte enheter i Kina. Xiaomi-telefoner ble solgt i Europa i 2016.

XIAOMI DEKSEL

Vi har rikelig med beskyttelse for Xiaomi mobiler i nettbutikken vår. Mobil deksler i alle dens former og farger. Baksiden og kantene på mobilen er godt beskyttet med et smart mobil deksel. Telefonens funksjoner påvirkes ikke av et modelltilpasset deksel. Dekselet har hull for knapper, kamera og ladeuttak. Et mykt silikon deksel forbedrer grepet på telefonen. Gjennomsiktige deksel gir et stilig utseende.

XIAOMI LOMMEBOKDEKSEL

Med et etui til telefonen er du alltid komplett, lommebok og mobil i ett. En lommebokdeksel har både kortspor og seddelrom, noen tilfeller har også myntrom. Sjekk ut vårt brede utvalg av etuier og du vil garantert finne en lommebokdeksel som passer deg og din telefonmodell. Synes du lommebokdeksel er klumpete, har vi også andre modeller av etuier, for eksempel med kortrom på baksiden av et deksel. Det finnes også varianter som henger rundt halsen.

XIAOMI SKJERMBESKYTTELSE

Vi har skjermbeskyttere og skjermbeskyttere i flere forskjellige varianter og materialer som herdet glass og mykere materialer til alle Xiaomi-telefoner. Det er viktig å beskytte den dyre skjermen mot skitt, riper og ytre påvirkninger da en skjerm er dyr og skjør. Unngå dyre reparasjoner en skjermbeskytter i herdet glass er et godt alternativ.