ZTE

ZTE

Telekomprodusent som produserer en rekke elektroniske produkter. ZTE fikk oppmerksomhet i 2010 da de lanserte en budsjettmobil med modellnavnet Blade. Men i nyere tid har de også fokusert på mer avanserte mobiler men modellnavnet Axon. CaseOnline har mobildeksler til de fleste ZTE-mobilene som er utgitt.

ZTE DEKSEL

CaseOnline har ulike mobil deksler og tilbehør til alle ZTE mobiler. Ulike typer deksel som beskytter baksiden og kantene på mobilen, heldekkende deksel med front og bakside som overlapper hverandre for å danne en integrert skjermbeskytter. Ettersom mobiltelefoner har blitt dyrere og dyrere, er det et must å beskytte telefonen med et etui.

ZTE LOMMEBOKDEKSEL

Vi har ulike typer mobilvesker, vesker og lommebokdeksel. Et lommebokdeksel er et veldig godt valg da det både er praktisk når du har kort og sedler til oppbevaring, samtidig som det beskytter fronten da det meste er sammenleggbart.

ZTE SKJERMBESKYTTER

Kompletter gjerne med en skjermbeskytter slik at du holder skjermen intakt og frisk. Mest vanlig er en skjermbeskytter laget av plastfilm eller herdet glass, men det finnes en rekke forskjellige typer og materialer å velge mellom.