Kjøp mobiltilbehør til Google telefoner | CaseOnline.no

GOOGLE

GOOGLE

Et velkjent selskap grunnlagt i 1998 for å utvikle søkemotoren sin Google. I dag tilbyr selskapet en rekke tjenester og produkter. Deres første mobiltelefon ble introdusert under navnet Pixel og heter det fortsatt i dag. CaseOnline tilbyr mobiltilbehør for hele Google Pixel-serien.

GOOGLE PIXEL DEKSEL

Utstyr din Google Pixel med mobil deksler som vi har i en rekke materialer. Silikon deksel er blant de mer vanlige beskytterne tilgjengelig i en rekke farger og designtyper. Mobil dekselet gir bedre grep og beskyttelse og du kan sette ditt personlige preg på mobiltelefonen.

GOOGLE PIXEL LOMMEBOKDEKSEL

Ønsker du å ha med deg kredittkort er lommebokdeksel eller mobilveske et perfekt alternativ. Det finnes varianter med antall kortplasser i henhold til dine spesifikke behov. De litt slankere variantene har færre kortplasser, mens de med opptil 14 kort er mer som et mobil deksel. Løsninger med avtagbare skall kalles også 2in1, og da holdes mobiltelefonen på plass ved hjelp av magnetisme. Praktisk når du vil snakke i telefon.

GOOGLE PIXEL SKJERMBESKYTTELSE

For å beskytte mobiltelefonen din på best mulig måte anbefaler vi en skjermbeskytter. Skjermbeskyttere finnes også i flere forskjellige materialer som herdet glass, myk kjæledyrfilm, hydrogelfilm eller hvis du ikke vil at nysgjerrige øyne skal se skjermen din, finnes det også spesielle skjermbeskyttere som blir svarte hvis du ikke ser rett ut fremover. Disse skjermbeskytterne kalles personvern eller antispion. Uansett valg av skjermbeskytter, beskytter de alle mot smuss og riper.